KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 155 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Vil du være med på våre videre vekst?

KPMG Advisory søker rådgivere innen Microsoft Dynamics 365

KPMG er en ledende aktør i Norge og globalt innenfor digital rådgiving og prosjektledelse. Vårt Business Platform Services team hjelper kunder med planlegging, design og implementering av forretningskritiske systemløsninger med fokus på effektivisering av forretningsprosesser og gevinstrealisering.


Våre rådgivere jobber med noen av de mest komplekse og utfordrende CRM og ERP prosjektene i Norge og innenfor de fleste fagområder og bransjer. Vi leverer tjenester tilknyttet markedsledende løsninger, og for å kunne levere den beste kvaliteten til våre kunder søker vi de dyktigste fagspesialister og rådgivere innen Microsoft Dynamics 365.

Vi har nå følgende spennende muligheter for deg som har lyst til å være med på vår videre vekst:

  • Microsoft Dynamics 365 Løsningsarkitekt
  • Microsoft Dynamics 365 Funksjonell konsulent
  • Microsoft Dynamics 365 Teknisk arkitekt

For å lykkes hos oss må du være en utpreget lagspiller som har et sterkt ønske om å bidra til videreutviklingen av tjenesteområdet Digital. Gjennom din evne til å lytte skaper du tillitt på alle nivåer samtidig som du ikke er redd for å utfordre 'status quo' når det behøves. Du er vant med høyt arbeidstempo og trives med å håndtere mange prosesser samtidig. I tillegg er du positiv, nysgjerrig og løsningsorientert som person.

Nysgjerrig?

Vi kan tilby deg en unik mulighet til å utvikle din karriere som del av en avdeling i vekst, der du får være med på å forme veien videre. Hos oss kommer du del av et inkluderende, profesjonelt og internasjonalt miljø, der samarbeid på tvers står i fokus. Kontinuerlig kompetanseheving står i fokus hos oss, og vi kan love deg en bratt læringskurve både faglig og personlig som del av vårt team.

Vi søker rådgivere primært til vårt kontor i Oslo, men det kan også være aktuelt å ansette relevante søkere ved vårt kontor i Bergen. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Ikke nøl med å kontakte oss om du lurer på noe. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

 

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Jobbtype:
Fast

Heltid/Deltid:
Heltid

Søknadsfrist:
10.10.2017

Tiltredelse:
Etter avtale

Arbeidssted:
Oslo eller Bergen

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Trond Egil Moe
mob: +47 951 98 954

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no