KPMG skaper verdier av kunnskap! Vi har over 950 kunnskapsmedarbeidere i Norge og ca. 145.000 globalt. Via spisskompetanse innen ulike felt, tverrfaglige erfaringer og gode bransjekunnskaper kan vi tilby effektive prosesser og løsninger. Sammen med et aktivt og personlig engasjement i våre kunders problemstillinger, gir vi bedre beslutningsgrunnlag, med ny verdiskapning som resultat. Våre medarbeidere har en offensiv, inkluderende og generøs holdning, med vilje til nyskaping. Vi respekterer hverandre, søker fakta og formidler innsikt. Vi har fokus på vekst, engasjerer oss i samfunnet og fremfor alt - vi står for integritet! Samlet gjør dette KPMG til "framtidens organisasjon"!

KPMG Law Advokatfirma DA tilbyr tjenester innen skatt, avgift og forretningsjuss. Vi har over 110 medarbeidere, fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Bodø, Stavanger, Tromsø, Vestfold, Trondheim og Haugesund. Vi er ett av Norges største kompetansemiljøer innenfor skatt og avgift. Vi ønsker personer som finner gode, praktiske løsninger for våre kunder, samt har god forretningsforståelse og evne til å skape gode relasjoner. Vi vektlegger også engasjement og samarbeidsvilje og evne til å levere kvalitet og yte service for våre kunder. KPMG Law Advokatfirma DA tilbyr spennende og varierte arbeidsoppgaver, gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt et godt faglig og sosialt miljø!

Tør DU vokse med oss?

Les mer om dine muligheter i KPMG på www.kpmg.no! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Vil du være med på vår videre vekst?

Medarbeider (Immigrasjon/Skatt), Global Mobility Services

KPMG Law Advokatfirma AS er i vekst, og vi trenger flere dyktige medarbeidere på laget. Vi tilbyr et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø i et av landets ledende kompetansehus. Vi har en spennende portefølje med internasjonale og nasjonale klienter som vi bistår innenfor alle områder av skatte- og avgiftsretten.

Til vårt kontor i Oslo søker vi nå etter 1-2 medarbeider(e) på tjenesteområde for Global Mobility Services.

Global Mobility Services bistår både norske og utenlandske selskaper med rådgivning knyttet til inn- og utstasjonering av ansatte, og arbeider blant annet innenfor arbeidsfeltene internasjonal personbeskatning, trygderett, arbeidsrett og immigrasjon.

Rollen vil være en flott mulighet for deg som har karriereambisjoner og har ønske om å arbeide i et hektisk og spennende miljø lokalt, men samtidig også være en del av KPMGs nasjonale og globale nettverk. Du vil få muligheten til å arbeide med utfordrende saker på regions- og nasjonalt nivå, og ikke minst få kunne samarbeide med erfarne advokater og revisorer som leverer tjenester av høy kvalitet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode karrieremuligheter, og vi holder til i moderne lokaler sentralt på Majorstuen i Oslo.

Interessert?

Vi søker primært etter en kandidat med relevant arbeidserfaring innenfor feltene immigrasjon og/eller personbeskatning enten fra offentlig eller privat virksomhet.

Du har evne til å arbeide selvstendig, og er i tillegg utadvendt og tillitsvekkende. Engasjement, kommersiell legning, samarbeidsvilje og faglig kompetanse er forutsetninger for å lykkes hos oss.

Ditt ansvar vil være;

 • bistå utenlandske og norske selskaper og deres ansatte, med å ivareta deres forpliktelser ovenfor norske myndigheter, herunder;
  • søke om oppholdstillatelse for arbeidstaker og medfølgende familie,
  • avholde avreise- og ankomstmøter knyttet til inn-/utstasjonering av ansatte,
  • søknad om skattekort/ID-kontroll (RF1209),
  • flyttemelding,
  • søknad om unntak fra norsk trygd,
  • skatteberegninger,
  • utarbeidelse av skattemeldinger,
  • administrasjon/koordinering av globale oppdrag

Vi ser primært etter deg som;

 • har en bachelor eller liknende. Relevant erfaring kan kompensere.
 • har arbeidserfaring knyttet til søknad om oppholdstillatelser, enten fra UDI, politiet, relokasjonsselskap eller lignende, og/eller
 • har erfaring fra arbeid med personbeskatning
 • er nøyaktig og strukturert og har høy arbeidskapasitet
 • behersker Engelsk som arbeidsspråk, muntlig og skriftlig

Vi vil behandle søknader fortløpende, så søk så snart som mulig. Ikke nøl med å ta kontakt med Unn Kristin Mardal på unn.kristin.mardal@kpmg.no dersom du lurer på noe!

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Søknadsfrist:
15.08.2017

Tiltredelse:
Etter avtale

Arbeidssted:
Oslo

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Unn Kristin Mardal
mob: 40639201

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no