KPMG

KPMG Digital søker markedets dyktigste rådgivere innen digitalisering og skytjenester

KPMG er en ledende aktør globalt og i Norge innenfor digital rådgiving og ledelse. Våre Digital Advisory konsulenter hjelper kunder med planlegging, design og implementering av virksomhetskritiske programmer og digitale løsninger/plattformer. KPMG leverer tjenester innen blant annet Digital Transformation, Innovasjon, Robotics, Data & Analytics, Cloud strategi og Cloud Services, IT-strategi, virksomhets- og løsningsarkitektur, ERP/CRM, og informasjonssikkerhet.

Våre rådgivere innen Cloud Services and Architecture arbeider med noen av de mest komplekse og utfordrende digitaliserings- og transformasjonsprosjektene i Norge, både i offentlig og privat sektor. Vi vokser raskt, og søker nå flere fagspesialister til nasjonale og internasjonale oppdrag. Vi søker deg som brenner for å finne nye måter å bruke moderne teknologier til realisering av forretningsbehov og strategi.

Vi har nå følgende spennende muligheter for deg som har lyst til å være med på vår videre vekst, og søker etter deg som har erfaring innen:

  • Utvikling av strategi for skytransformasjon
  • Cloud Transformation & Compliance
  • Cloud Architecture & Integration
  • Microsoft Azure, eventuelt Amazon Web Services/Google Cloud Platform/IBM Bluemix
  • Automasjon innen IT infrastruktur

Vi ser for oss at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning som IT- eller dataingeniør eller relevant utdanning og erfaring innen teknologi
  • Relevant erfaring som konsulent innen et eller flere av følgende områder: Cloud løsninger , digitalisering, IT transformasjon, virksomhets- og løsningsarkitektur
  • Meget gode norsk- og engelskkunnskaper

For å lykkes hos oss må du være en utpreget lagspiller som har et sterkt ønske om å bidra til videreutviklingen av Digital advisory. Gjennom din evne til å lytte skaper du tillitt på alle nivåer samtidig som du ikke er redd for å utfordre 'status quo' når det behøves. Du er vant med høyt arbeidstempo og trives med å håndtere mange prosesser samtidig. I tillegg er du positiv, nysgjerrig og løsningsorientert som person.

Nysgjerrig?

Vi kan tilby deg en unik mulighet til å utvikle din karriere som del av en avdeling i vekst, der du får være med på å forme veien videre.
Hos oss kommer du del av et inkluderende, profesjonelt og internasjonalt miljø, der samarbeid på tvers står i fokus. Kontinuerlig kompetanseheving står i fokus hos oss, og vi kan love deg en bratt læringskurve både faglig og personlig som del av vårt team.

Vi søker rådgivere primært til vårt kontor i Oslo, men det kan også være aktuelt å jobbe ved vårt kontor i Bergen eller Stavanger. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Ikke nøl med å kontakte Andrea De Capitani (mobil: +47 40639042) om du lurer på noe.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del på:
Fylke:
Oslo
Rogaland
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Søknadsfrist:
Snarest
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidssted:
Oslo, Bergen eller Stavanger
Kontaktpersoner:
Andrea De Capitani
mob: +47 40639042

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no
Tilbake til toppen