KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 152 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

KPMG Advisory søker markedets dyktigste rådgivere innen digitalisering og skytjenester

KPMG er en ledende aktør globalt og i Norge innenfor digital rådgiving og ledelse. Våre Digital Advisory konsulenter hjelper kunder med planlegging, design og implementering av virksomhetskritiske programmer og digitale løsninger/plattformer. KPMG leverer tjenester innen blant annet Digital Transformation, Innovasjon, Robotics, Data & Analytics, Cloud strategi og Cloud Services, IT-strategi, virksomhets- og løsningsarkitektur, ERP/CRM, og informasjonssikkerhet.

Våre rådgivere innen Cloud Services and Architecture arbeider med noen av de mest komplekse og utfordrende digitaliserings- og transformasjonsprosjektene i Norge, både i offentlig og privat sektor. Vi vokser raskt, og søker nå flere fagspesialister til nasjonale og internasjonale oppdrag. Vi søker deg som brenner for å finne nye måter å bruke moderne teknologier til realisering av forretningsbehov og strategi.

Vi har nå følgende spennende muligheter for deg som har lyst til å være med på vår videre vekst, og søker etter deg som har erfaring innen:

  • Utvikling av strategi for skytransformasjon
  • Cloud Transformation & Compliance
  • Cloud Architecture & Integration
  • Microsoft Azure, eventuelt Amazon Web Services/Google Cloud Platform/IBM Bluemix
  • Automasjon innen IT infrastruktur

Vi ser for oss at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning som IT- eller dataingeniør eller relevant utdanning og erfaring innen teknologi
  • Relevant erfaring som konsulent innen et eller flere av følgende områder: Cloud løsninger , digitalisering, IT transformasjon, virksomhets- og løsningsarkitektur
  • Meget gode norsk- og engelskkunnskaper

For å lykkes hos oss må du være en utpreget lagspiller som har et sterkt ønske om å bidra til videreutviklingen av Digital advisory. Gjennom din evne til å lytte skaper du tillitt på alle nivåer samtidig som du ikke er redd for å utfordre 'status quo' når det behøves. Du er vant med høyt arbeidstempo og trives med å håndtere mange prosesser samtidig. I tillegg er du positiv, nysgjerrig og løsningsorientert som person.

Nysgjerrig?

Vi kan tilby deg en unik mulighet til å utvikle din karriere som del av en avdeling i vekst, der du får være med på å forme veien videre.
Hos oss kommer du del av et inkluderende, profesjonelt og internasjonalt miljø, der samarbeid på tvers står i fokus. Kontinuerlig kompetanseheving står i fokus hos oss, og vi kan love deg en bratt læringskurve både faglig og personlig som del av vårt team.

Vi søker rådgivere primært til vårt kontor i Oslo, men det kan også være aktuelt å jobbe ved vårt kontor i Bergen eller Stavanger. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Ikke nøl med å kontakte Andrea De Capitani (mobil: +47 40639042) om du lurer på noe.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Fylke:
Oslo
Rogaland

Jobbtype:
Fast

Heltid/Deltid:
Heltid

Søknadsfrist:
31.03.2018

Tiltredelse:
Snarest

Arbeidssted:
Oslo, Bergen eller Stavanger

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Andrea De Capitani
mob: +47 40639042

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no