KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 155 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Ønsker du å være en del av vårt nyskapende miljø innenfor Data & Analytics i KPMG Norge?

Vil du jobbe med Data & Analytics og Information Risk Management?

Dette er en unik mulighet til å bidra til å skape neste generasjons revisjon gjennom anvendelse av avansert dataanalyse

Information Risk Management (IRM) er en del av forretningsområdet Audit og er KPMGs spesialister innen revisjon av og med IT, herunder Data & Analytics.  IRM er en viktig brikke i KPMGs strategi for å utvikle og lansere neste generasjons revisjon. Som et bindeledd mellom IRM i Oslo og våre revisorer i Tromsø vil du ha nøkkelrolle i dette arbeidet.

Erfaring og kvalifikasjoner:

Vi ser etter kandidater med tidligere erfaring i et eller flere av verktøyene SQL Server 2012, SSAS, Qlikview, Tableu, SAP BW, Power BI o.l.

I tillegg har du følgende erfaring og kvalifikasjoner:

  • vant til å gjennomføre prosessanalyser, både på IT- og forretningsprosessnivå;
  • svært gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner;
  • utdanning innenfor IT eller ha relevant kompetanse gjennom arbeidserfaring;
  • erfaring med implementering av datavarehus eller ERP er fordelaktig;
  • inngående kunnskap om ett eller flere av de mest brukte økonomisystemene (ERP) er også positivt.

Vi ser ideelt sett etter kandidater med en miks av kompetanse innenfor dataanalyse og ERP, og med solid forretningsforståelse.

For å lykkes i vår gruppe må du være nysgjerrig, villig til å lære og ha lyst til å være god. Du viser initiativ og trives med å jobbe med utfordrende oppgaver og kunder.

Nysgjerrig?

Vi kan tilby deg en unik karrieremulighet som en del av et innovativt, inkluderende og lite hierarkisk arbeidsmiljø. Du vil jobbe sammen med Norges ledende eksperter innenfor dataanalyse og ha muligheten til å være med på å utvikle neste generasjons revisjonsløsninger.

Interessert? Ikke nøl med å ta kontakt med Stig-Tore Richardsen på 40639951 dersom du har noen spørsmål. 

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Fylke:
Troms

Søknadsfrist:
14.08.2017

Tiltredelse:
Etter avtale

Arbeidssted:
Tromsø

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Stig-Tore Richardsen
mob: 4063 9951

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no