KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 155 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Nyutdannede oppstart høsten 2018

Start karrieren i KPMG - spennende muligheter i Audit og Advisory

KPMG søker deg som er ferdig utdannet i 2018 og som ønsker en karriere hos oss.

Vi tilbyr deg en unik start på karrieren, med utfordrende arbeidsoppgaver og et stimulerende og sosialt arbeidsmiljø. Som et internasjonalt, ledende kompetansehus vil din utviklingskurve hos oss bli bratt, både faglig og personlig. Vår suksess avhenger av våre medarbeidere, og vi ser derfor etter deg som er best når det gjelder. KPMG legger vekt på engasjement, teamarbeid og et sterkt ønske om utvikling og læring.

Vi søker nyutdannede til både Audit og Advisory. KPMG Audit søker medarbeidere til nesten samtlige kontor i Norge. Les mer om revisjon på våre nettsider. KPMG Advisory søker i hovedsak medarbeidere til Oslo. Innen Advisory tilbyr vi tjenester innen Management Consulting, Risk & Forensic, Deals, Digital og Cyber Security. Les mer på våre nettsider.

Oppstart er i slutten av august 2018, men vi kan også ha muligheter for deg som avslutter studiene tidligere eller senere. Det er mulig å søke seg til flere tjenesteområder og kontorer, oppgi gjerne dette i din søknad. 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Høyere utdannelse innen revisjon, økonomi, finans eller teknologi. Bachelorkandidater i revisjon oppfordres også til å søke.
  • Gode faglige resultater og solide analytiske evner
  • Erfaring fra studentverv, utveksling og/ eller arbeid ved siden av studiene
  • Evne til å samarbeide, motivere og inspirere andre
  • Evne til å etablere tillit hos kolleger og kunder
  • Evne til å ta utfordringer og vise initiativ
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter, både på engelsk og norsk

Kjenner du deg igjen i dette? Da oppfordrer vi deg til å søke jobb hos oss.

Vi gleder oss til å lese din søknad!

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Jobbtype:
Fast

Søknadsfrist:
23.08.2017

Tiltredelse:
Høst 2018

Arbeidssted:
Hele landet

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Ida Marie Aamot
mob: +47 91849211

Ina Malén Torp
mob: +47 40639487

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no