KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 152 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Brenner du for nyskapende kundeopplevelser gjennom digitalisering?

KPMG søker rådgivere innen Digital Customer Experience

KPMG er en ledende aktør globalt og i Norge innen teknologi- og forretningsrådgivning. Vårt rådgivningsmiljø støtter daglig organisasjoner som står foran store omveltninger som følge av raske teknologiskift og endret brukeradferd. KPMG Digital hjelper kunder med å oppnå konkrete resultater fra digitaliserings- og transformasjonsinitiativ, gjennom å bidra til en helthetlig forståelse på tvers av forretning, design og teknologi. Våre konsulenter arbeider tett sammen i tverrfunksjonelle team og sørger dermed for at vi alltid leverer det ypperste av kompetanse til våre kunder. Vi opplever nå sterk vekst og søker deg med ekspertise innen digitale forretningsmodeller, digitalisering og transformasjon. 

Vi ser for oss at du har følgende erfaring og kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra kunde/digitale transformasjonsprosjekter i B2C miljø
  • Tidligere erfaring fra konsulentbransjen er fordelaktig, men ikke avgjørende
  • Erfaring med forretningsutvikling og salg, samt bredt relevant kontaktnett
  • Evner å knytte sammen forretning, design og teknologi til konkrete resultater
  • Erfaring i data-drevne prosesser som grunnlag for å skape gode kundeopplevelser
  • Prosjektledererfaring, evner å lede agile, tverrfunksjonelle team

Vi søker deg som har en erfaring fra bransjer hvor digitalisering har vært på agendaen (eksempelvis teknologi, media, telecom, finans, retail). For å lykkes hos oss må du være en utpreget lagspiller som har et sterkt ønske om å bygge opp et ledende miljø innenfor kundeopplevelse og strategisk tjenestedesign. Gjennom din evne til å lytte og formidle, skaper du tillitt på alle nivåer. Du er vant med høyt arbeidstempo og trives med å håndtere mange prosesser samtidig. I tillegg er du raus, nysgjerrig og løsningsorientert som person.

Nysgjerrig?

KPMG har et unikt globalt nettverk av eksperter innen digitalisering og customer experience, samt veletablerte globale fora for kunnskapsdeling og innovasjon. Vi kan tilby deg en unik mulighet til å videreutvikle din karriere som del av en avdeling i sterk vekst, der du forventes å være med på å forme veien videre. Hos oss blir du del av et fartsfylt og internasjonalt miljø, og du får daglig arbeide med noen av Norges fremste spesialister. Vi kan love deg bratt faglig og personlig utvikling som del av vårt team.

#1000grunner #servicedesign #digital #businessmodel #customerexperience #customerinsight

Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Jobbtype:
Fast

Heltid/Deltid:
Heltid

Søknadsfrist:
30.10.2017

Tiltredelse:
Etter avtale

Arbeidssted:
Oslo

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Yngve Fjell
mob: +47 95124597

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no