KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 152 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Er du økonom og har lyst til å jobbe med internprising?

KPMG Law Advokatfirma søker Manager, Internprising

KPMG Law Advokatfirma AS er i vekst, og vi trenger flere med på laget. Vi tilbyr et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø i et av landets ledende kompetansehus innen forretningsjuss, selskapsrett, skatt og avgift. Hos oss vil du få muligheten til å arbeide med spennende og utfordrende saker, og ikke minst å kunne samarbeide med erfarne advokater, revisorer og rådgivere som leverer tjenester av høy kvalitet.

KPMG Law Advokatfirma AS i Oslo søker en økonom med kunnskap og erfaring innen internprising. Arbeidet vil i hovedsak bestå i å bistå både nasjonale og internasjonale klienter med varierte arbeidsoppgaver innen internprising. Dette inkluderer strategisk rådgivning, utarbeidelse av dokumentasjon, forbedring av eksisterende internprisingsoppsett samt prosessbistand. Vi ser for oss at du i dag arbeider med internprising hos en av våre konkurrenter, i et større selskap eller Skatteetaten.

Interessert?

For å lykkes hos oss må du ha engasjement, samarbeidsvilje og fokus på kvalitet. Forretningsforståelse og evnen til å skape gode relasjoner med kunder er nødvendige egenskaper. Du er nyskapende, offensiv og kreativ, og du finner praktiske løsninger for dine kunder. Du får energi av å hjelpe andre og forstår din rolle som rådgiver.

Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo og har et flott kollegialt miljø. Hos oss legges forholdene til rette for at du forblir eksperten innenfor ditt område, men også utvider dine faglige horisonter. Vi har også gode muligheter for deg som ønsker internasjonal erfaring gjennom oppdrag eller utenlandsopphold. Gode engelsk- og IT-kunnskaper er en forutsetning for å lykkes i rollen.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe!

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Jobbtype:
Fast

Heltid/Deltid:
Heltid

Søknadsfrist:
02.11.2017

Tiltredelse:
Etter avtale

Arbeidssted:
Oslo

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Svein G. Andresen
mob: +47 40639022

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no