KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 152 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Vil du arbeide med økonomisk styring i et av Norges største kompetansehus?

Forretningsorientert Controller - Vikariat

Vår Business Controller skal ut i permisjon og i den forbindelse har det åpnet seg en spennende mulighet for en forretningsorientert Controller i KPMGs økonomiavdeling. Vikariatet vil ha en varighet på 16 måneder.

Som Controller i KPMG vil du få ansvar for definerte forretnings- og fagområder, samt være en viktig støttespiller for KPMGs ledelse innen økonomirelaterte forhold som budsjettering, analyser, prognostisering og rapportering/ oppfølging av måloppnåelse og likviditet.

Vi ser for oss at du har følgende erfaring og egenskaper:
• 4-5 års erfaring fra økonomi- eller regnskapsavdeling, tidligere Controller erfaring er klart fordelaktig
• God regnskapsfaglig forståelse kombinert med meget gode analytiske evner
• Solid erfaring fra arbeid i Excel og andre analyseverktøy
• Høyere økonomisk utdannelse på masternivå, alternativt bachelor med god erfaring som Controller

For å lykkes i rollen må du være proaktiv og ta initiativ til å finne løsning på utfordringer som måtte oppstå. Du har solid forretningsmessig forståelse, og er analytisk og systematisk i din tilnærming til problemløsning. Hos oss vil du arbeide med fagspesialister og krevende internkunder, og gode kommunikasjons- og samarbeidsevner er særs viktig for å lykkes i rollen. 
 
Nysgjerrig?

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe. Vi gleder oss til å lese din søknad!

 

 

 

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Jobbtype:
Vikariat

Heltid/Deltid:
Heltid

Søknadsfrist:
30.10.2017

Tiltredelse:
Snarest (Etter avtale)

Arbeidssted:
Oslo

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Marianne Theiste
mob: +47 40639162

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no