KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 152 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Vil du være med på vår videre vekst?

KPMG Deal Advisory søker M&A - analytiker

KPMGs Transaksjonsavdeling (Deal Advisory) er en del av KPMGs Rådgivningsavdeling, og vi opplever nå økt etterspørsel etter våre tjenester. Vi er et integrert team med transaksjonsspesialister som leverer finansiell due diligence, kommersiell due diligence, verdivurdering og M&A rådgivning til våre kunder. Vi styrker vårt team og søker nå etter M&A-analytikere som vil være med på satsningen på Deal Advisory i KPMG. 

Ansvarsområder

  • Informasjonsinnhenting, bearbeiding og strukturering av markedsdata
  • Selskaps- og industrianalyse av sektorer og utvalgte selskap
  • Utarbeide rapporter, analyser og presentasjoner

Kvalifikasjoner

  • Mastergrad innen økonomi/industriell økonomi eller tilsvarende med gode akademiske resultater
  • 1-2 års relevant erfaring fra investeringsbank, konsulentselskap eller lignende (nyutdannede oppfordres også til å søke) 
  • Sterk finansteoretisk kunnskap og forretningsmessig forståelse
  • Meget gode kunnskaper i Excel og PowerPoint 
  • Utpregede analytiske egenskaper 
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Interessert?

Du blir en del av et motivert team ved KPMGs kontor i Oslo, og vi tilbyr deg gode utviklingsmuligheter og en bratt læringskurve som del av et av Nordens fremste rådgivingsmiljøer. Du vil daglig ha anledning til å arbeide tverrfaglig med noen av landets fremste eksperter innen et bredt spekter av kompetanseområder. I tillegg til spennende og varierte prosjekter har vi også et livlig sosialt og faglig miljø som gjør at våre ansatte trives hos oss.

For å lykkes hos oss må du være en naturlig nettverksbygger og trives i et hektisk teammiljø, men også ha disiplin til å arbeide effektivt på egenhånd. Du er naturlig nysgjerrig og har ambisjoner for fremtiden. Stor arbeidskapasitet, gode kommunikasjonsevner, samt evnen til å håndtere komplekse og utfordrende arbeidsoppgaver er en forutsetning for suksess.

Ikke nøl med å ta kontakt med Anniken Halle på mobilnummer +47 4063 6622 om du lurer på noe.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Fylke:
Oslo

Jobbtype:
Fast

Heltid/Deltid:
Heltid

Søknadsfrist:
29.10.2017

Tiltredelse:
Snarest

Arbeidssted:
Oslo

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Anniken Halle
mob: +47 40636622

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no