KPMG skaper verdier av kunnskap! Vi har over 950 kunnskapsmedarbeidere i Norge og ca. 145.000 globalt. Via spisskompetanse innen ulike felt, tverrfaglige erfaringer og gode bransjekunnskaper kan vi tilby effektive prosesser og løsninger. Sammen med et aktivt og personlig engasjement i våre kunders problemstillinger, gir vi bedre beslutningsgrunnlag, med ny verdiskapning som resultat. Våre medarbeidere har en offensiv, inkluderende og generøs holdning, med vilje til nyskaping. Vi respekterer hverandre, søker fakta og formidler innsikt. Vi har fokus på vekst, engasjerer oss i samfunnet og fremfor alt - vi står for integritet! Samlet gjør dette KPMG til "framtidens organisasjon"!

KPMG Law Advokatfirma DA tilbyr tjenester innen skatt, avgift og forretningsjuss. Vi har over 110 medarbeidere, fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Bodø, Stavanger, Tromsø, Vestfold, Trondheim og Haugesund. Vi er ett av Norges største kompetansemiljøer innenfor skatt og avgift. Vi ønsker personer som finner gode, praktiske løsninger for våre kunder, samt har god forretningsforståelse og evne til å skape gode relasjoner. Vi vektlegger også engasjement og samarbeidsvilje og evne til å levere kvalitet og yte service for våre kunder. KPMG Law Advokatfirma DA tilbyr spennende og varierte arbeidsoppgaver, gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt et godt faglig og sosialt miljø!

Tør DU vokse med oss?

Les mer om dine muligheter i KPMG på www.kpmg.no! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Skriveplass hos KPMG Law, Oslo

Skal du skrive din masteroppgave relatert til skatt, avgift eller selskapsrett? Vi har ledig skriveplass ved vårt kontor i Oslo for deg som skal skrive masteroppgave våren 2018.

Vi kan tilby deg:

  • faglig veiledning fra våre advokater innenfor aktuelle områder
  • stipend på kr 30 000
  • tilgang til bibliotek og kantine
  • faglunsjer
  • sosiale sammenkomster
  • fadder som sørger for at du raskt blir en KPMG'er

Interessert?

Skriv en søknad der du redegjør for din oppgave og din motivasjon for å ha skriveplass hos KPMG Law. Vi ønsker at du laster opp CV, relevante vitnemål og attester som vedlegg til søknaden. Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.

 

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Fylke:
Oslo

Søknadsfrist:
29.10.2017

Tiltredelse:
Våren 2018

Arbeidssted:
Oslo

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Anders Ekern
mob: +47 40639047

Ida Hagelsteen Vik
mob: +47 406 38 917

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no