KPMG skaper verdier av kunnskap! Vi har over 950 kunnskapsmedarbeidere i Norge og ca. 145.000 globalt. Via spisskompetanse innen ulike felt, tverrfaglige erfaringer og gode bransjekunnskaper kan vi tilby effektive prosesser og løsninger. Sammen med et aktivt og personlig engasjement i våre kunders problemstillinger, gir vi bedre beslutningsgrunnlag, med ny verdiskapning som resultat. Våre medarbeidere har en offensiv, inkluderende og generøs holdning, med vilje til nyskaping. Vi respekterer hverandre, søker fakta og formidler innsikt. Vi har fokus på vekst, engasjerer oss i samfunnet og fremfor alt - vi står for integritet! Samlet gjør dette KPMG til "framtidens organisasjon"!

KPMG Law Advokatfirma DA tilbyr tjenester innen skatt, avgift og forretningsjuss. Vi har over 110 medarbeidere, fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Bodø, Stavanger, Tromsø, Vestfold, Trondheim og Haugesund. Vi er ett av Norges største kompetansemiljøer innenfor skatt og avgift. Vi ønsker personer som finner gode, praktiske løsninger for våre kunder, samt har god forretningsforståelse og evne til å skape gode relasjoner. Vi vektlegger også engasjement og samarbeidsvilje og evne til å levere kvalitet og yte service for våre kunder. KPMG Law Advokatfirma DA tilbyr spennende og varierte arbeidsoppgaver, gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt et godt faglig og sosialt miljø!

Tør DU vokse med oss?

Les mer om dine muligheter i KPMG på www.kpmg.no! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Trainee i KPMG Law

KPMG Law Advokatfirma (KPMG Law) har en traineeordning for studenter som ønsker å få innblikk i våre tjenesteområder innenfor skatt, avgift og selskapsrett!

Som trainee i KPMG Law vil du rotere mellom våre ulike fagavdelinger. Vi legger vekt på å tilby vår trainee varierte oppgaver og oppfølging, både sosialt og faglig. Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg en god oppfølging, samt en konstruktiv tilbakemelding underveis og ved praksisoppholdets slutt. Traineeoppholdet vil ha en varighet på 4-6 uker.

Vi oppfordrer deg til å søker dersom du:

  • er ferdig med 3. avdeling (4. og 5. års studenter)
  • har sterk interesse for skatt, avgift og selskapsrett
  • studerer ved universitet i Norge

Interessert?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du lurer på noe. Siste søknadsfrist er 28. oktober for traineeplass våren 2018.

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Fylke:
Oslo

Søknadsfrist:
29.10.2017

Tiltredelse:
Våren 2018

Arbeidssted:
Oslo

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Anders Ekern
mob: +47 40639047

Ida Hagelsteen Vik
mob: +47 406 38 917

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no