KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 152 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Åpen søknad - søker med relevant erfaring

Finner du ingen stillingsannonse som matcher dine kvalifikasjoner, vil vi gjerne at du sender oss en åpen søknad.

Legg ved CV, vitnemål og fortell oss litt om deg selv, hvilke tjenesteområde som er av interesse og hvor du i Norge du ønsker å jobbe. 

For ytterligere informasjon om oss og søknadsprosessen, ta kontakt med vår HR-avdeling på telefon 04063 eller send oss en e-post på rekruttering@kpmg.no.

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Søknadsfrist:
Løpende

Tiltredelse:
Etter avtale

Arbeidssted:
Hele landet

[ Send søknad ]

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no