KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 152 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

KPMG Advisory søker finanskonsulenter innen Microsoft Dynamics AX/365

KPMG er en ledende aktør globalt og nasjonalt innenfor teknologisk rådgiving og prosjektledelse. Vårt Enterprise Resource Planning (ERP) team hjelper kunder med planlegging, design og implementering av forretningskritiske systemløsninger – med fokus på effektivisering av forretningsprosesser og gevinstrealisering. Vi leverer rådgiving og tjenester innen prosjektledelse, endringsledelse, design og forbedring av forretningsprosesser, konfigurering og test av de nye løsningene og ikke minst gevinstrealisering etter driftsstart.

Våre rådgivere jobber med noen av de mest komplekse og utfordrende ERP prosjektene i Norden innenfor områdene Økonomi, Innkjøp, Logistikk, HR og Eiendomsforvaltning, samt innenfor de fleste bransjer. Vi arbeider med markedsledende løsninger, og søker nå flere fagspesialister til nasjonale og internasjonale oppdrag.

Vi søker fagkonsulenter med erfaring fra økonomi- og finanssiden av Microsoft Dynamics AX/Dynamics 365 som kan gi råd til kunder på områder i skjæringspunkt mellom forretning og teknologi. Våre kunder ønsker tilført kompetanse innen oppsett og forbedring av økonomiprosesser, gjennomføring av implementeringsprosjekter og bistand til å gjennomføre nødvendige endringer for å kunne ta ut de forventede gevinster av prosjektet.

For å kunne levere kvalitet til våre kunder ønsker vi å tiltrekke oss de beste kollegaene innen fagområdet. Hos oss kommer du til et høyst profesjonelt miljø der vi vil ta godt vare på deg. Din utvikling vil stå i fokus gjennom tilbud om opplæring i relevante metoder og verktøy, samtidig som vi også vil stiller krav til kvalitet i ditt bidrag. 

 Ønskede kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning som økonom, IT- eller dataingeniør eller relevant utdanning innen teknologi eller økonomi
 • Erfaring som prosjektleder i IT-prosjekter, funksjonell konsulent innen finans/økonomi eller endringsleder i organisasjoner som følge av systemimplementeringer
 • Relevante sertifiseringer innen prosjektledelse eller systemspesifikke sertifiseringer
 • Linjeerfaring innen anvendelse av finansdelen av ERP-løsninger er en relevant bakgrunn
 • Meget gode norsk- og engelskkunnskaper

Personlige egenskaper:

 • Analytisk og strukturert
 • Trives med endring og en driver for utvikling
 • Gode kommunikasjonsegenskaper 

Vi tilbyr:

 • En unik mulighet til å videreutvikle din karriere
 • Opplæring og sertifisering i relevante verktøy og metoder
 • Muligheten til å bli fagekspert innen ett eller flere fag- og systemområder
 • Anledning til å arbeide med de mest moderne og avanserte systemløsningene i markedet
 • Et fartsfylt arbeidsmiljø med dedikerte medarbeidere og gode kollegaer
 • Nordisk og internasjonalt miljø
 • Gode betingelser

Interessert?

Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe. Søknader behandles fortløpende.

Vi gleder oss til å høre fra deg

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Jobbtype:
Fast

Heltid/Deltid:
Heltid

Søknadsfrist:
31.03.2018

Tiltredelse:
Etter avtale

Arbeidssted:
Oslo, Bergen eller Stavanger

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Trond Egil Moe
mob: +47 951 98 954

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no