KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 152 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Vil du være med på vår videre vekst?

Advokat/Advokatfullmektig

KPMG Law tilbyr et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø i et av landets ledende kompetansehus innen forretningsjuss, skatt og avgift. Vi har en spennende portefølje med internasjonale og nasjonale klienter som vi bistår innenfor alle områder av skatte- og avgiftsretten.

Har du karriereambisjoner og ønske om å arbeide i et hektisk og spennende miljø lokalt, men samtidig også være en del av KPMGs nasjonale og globale nettverk?
Hos oss vil du få muligheten til å arbeide med spennende og utfordrende saker på regions- og nasjonalt nivå, og ikke minst få kunne samarbeide med erfarne advokater og revisorer/økonomer som leverer tjenester av høy kvalitet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode karrieremuligheter, og vi holder til i moderne lokaler i nærheten av Torp.

Vi er alltid på jakt etter dyktige rådgivere!

Er du jurist med erfaring enten fra offentlig eller privat virksomhet, og har:

  • solide akademiske resultater
  • faglig kompetanse
  • forretningsforståelse 
  • stor arbeidskapasitet og samarbeidsvilje
  • evne til å skape gode relasjoner, og finne praktiske løsninger, samt er utadvendt og tillitsvekkende

Din erfaring er fortrinnsvis fra Skatteetaten, et anerkjent forretningsadvokatfirma eller juridisk avdeling fra et større norsk konsern.

Interessert?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Fylke:
Vestfold

Jobbtype:
Fast

Søknadsfrist:
Løpende

Tiltredelse:
Etter avtale

Arbeidssted:
Torp

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Ole Jacob Angermo
mob: +47 93082509

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no