KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 152 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Vil du være med på vår videre vekst?

KPMG Deal Advisory søker analytikere og prosjektledere

KPMGs Transaksjonsavdeling (Deal Advisory) er en del av KPMGs Rådgivningsavdeling. Vi er i sterk vekst og søker derfor etter flinke medarbeidere som er motivert til å styrke vårt team ytterligere. Vi er et integrert team med transaksjonsspesialister som leverer finansiell due diligence, kommersiell due diligence, verdivurdering og M&A-rådgivning til våre kunder. Vi søker nå etter både analytikere og prosjektledere som vil være med på satsningen innen verdivurdering og finansiell modellering i KPMG.

 

Rolle og arbeidsområder:

 • Utarbeidelse av finansielle analyser og modeller
 • Evne til å arbeide i større prosjektteam
 • Initiativ og evne til å jobbe selvstendig og ta ansvar for egne leveranser og tidvis korte tidsfrister
 • Utarbeide rapporter, analyser og presentasjoner
 • Utarbeidelse av materiell og analyser i forbindelse med innsalg
 • Delta på karriere-, kurs- og utviklingsprogram i regi av KPMG nasjonalt og internasjonalt

 

Kvalifikasjoner:

 • Mastergrad innen økonomi og administrasjon / industriell økonomi / regnskap og revisjon eller tilsvarende med gode akademiske resultater
 • Relevant erfaring fra rådgivning, revisjon eller tilsvarende 
 • Sterk finansteoretisk kunnskap og forretningsmessig forståelse
 • Meget gode kunnskaper i Excel og PowerPoint
 • Utpregede analytiske egenskaper
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk 

 

Interessert?

Du blir en del av et motivert team ved KPMGs kontor i Oslo, og vi tilbyr deg gode utviklingsmuligheter og en bratt læringskurve i et av Nordens ledende rådgivingsmiljøer. Du vil daglig ha anledning til å arbeide tverrfaglig med noen av landets fremste eksperter innen et bredt spekter av kompetanseområder. I tillegg til spennende og varierte prosjekter, har vi også et livlig sosialt og faglig miljø som gjør at våre ansatte trives hos oss.

For å lykkes hos oss må du være en naturlig nettverksbygger og trives i et hektisk teammiljø, men også ha disiplin til å arbeide effektivt på egenhånd. Du er naturlig nysgjerrig og har ambisjoner for fremtiden. Stor arbeidskapasitet, gode kommunikasjonsevner, samt evnen til å håndtere komplekse og utfordrende arbeidsoppgaver er en forutsetning for suksess.

Ikke nøl med å ta kontakt med Tor Harald Johansen (4063 9082) om du lurer på noe.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Fylke:
Oslo

Jobbtype:
Fast

Heltid/Deltid:
Heltid

Søknadsfrist:
28.01.2018

Tiltredelse:
Etter avtale

Arbeidssted:
Oslo

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Tor Harald Johansen
mob: +47 40639082

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no