KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 152 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Vil du være med på vår videre reise?

Advokat/advokatfullmektig/jurist innen bedriftsbeskatning

Er du advokat/advokatfullmektig/jurist, og ønsker å jobbe med nasjonale og internasjonale kunder i et spennende globalt nettverk?

KPMG Law Advokatfirma AS i Oslo søker etter en dyktig advokat/advokatfullmektig/jurist med kunnskap innen bedriftsbeskatning.

Erfaring fra internasjonal skatterådgivning er en fordel, men ingen betingelse. Nylig uteksaminerte kandidater med skatterett som spesialfag/oppgave eller noe tidligere erfaring oppfordres derfor også til å søke.

Arbeidet vil i hovedsak bestå i å bistå både nasjonale og internasjonale klienter med varierte arbeidsoppgaver innenfor bedriftsbeskatningsområdet. Arbeidet vil omfatte bistand med selskapsskattemeldinger mv., skattemessige redegjørelser, restruktureringer, transfer pricing, filialbeskatning og annet.

Vi ser for oss at du har følgende erfaring og egenskaper:
- Solid tallforståelse og analytiske egenskaper, evner å løse komplekse juridiske problemstillinger
- Trives med å samarbeide i team, men også med selvstendig arbeid
- Evner å håndtere stramme tidsfrister og tidvis høy arbeidsbelastning
- Gode engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Vi kan tilby en spennende og utfordrende jobb i et uformelt og godt sosialt miljø samt konkurransedyktige betingelser.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål, og vi gleder oss til å lese din søknad!

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Fylke:
Oslo

Jobbtype:
Fast

Heltid/Deltid:
Heltid

Søknadsfrist:
05.02.2018

Tiltredelse:
Etter avtale

Arbeidssted:
Oslo

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Vivi Cecilie Bjerkaas
mob: +47 40639041

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no