KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 152 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Vil du være med på vår videre vekst?

KPMG Advisory søker rådgivere innen corporate treasury

KPMG Advisory leverer tjenester innen finansiell risikostyring herunder kapitalstruktur, funding, markedsrisiko, likviditetsstyring, innkjøp av finansielle tjenester/produkter, arbeidskapital og bank/betalingssystemer. Vi rådgir hovedsaklig CFO og Treasuryfunksjonen i store og mellomstore selskaper, og vi opplever nå en sterk etterspørsel etter våre tjenester. Vi søker derfor erfarne rådgivere som ønsker å bidra til fremtidig vekst, og som evner å generere forretningsmuligheter.

Hos oss samarbeider vi på tvers av spesialistmiljøene for å levere helhetlige og verdiskapende løsninger for våre kunder. Vi har en flat organisasjon med gode muligheter til å påvirke egen karriere. Arbeidsformen er i hovedsak prosjektbasert drevet av kundenes behov. Som følge av dette vil du eksponeres mot en rekke problemstillinger. Å være en sparringspartner for våre kunder, utarbeide gode løsningsforslag samt evne å implementere disse vil være vesentlige suksesskriteria. Dette innebærer analyse av organisasjoner og styringsystemer, risikokvantifisering, utarbeidelse av presentasjoner, samt trekke på KPMGs fagmiljøer for å sikre en helhetlig gjennomføring i tråd med kundenes forventninger.  

Vi ser for oss at du har følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Minimum 5 års operasjonell erfaring fra front- eller mid-office i finansfunksjon / treasury eller som bedriftsrådgiver i bank eller konsulenthus 
  • Solid finansteoretisk kunnskap og forretningsmessig forståelse
  • Naturlig relasjonsbygger, komfortabel med å selge egen og andres kompetanse
  • Evne til å jobbe selvstendig og ta ansvar for egne leveranser, samt lede og koordinere kundeteam 
  • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk og engelsk 

Interessert?

Du blir en del av et motivert team ved KPMGs kontor i Oslo, og vi tilbyr deg gode utviklingsmuligheter og en bratt læringskurve i et av Nordens ledende rådgivingsmiljøer. Du vil daglig ha anledning til å arbeide tverrfaglig med noen av landets fremste eksperter innen et bredt spekter av kompetanseområder. I tillegg til spennende og varierte prosjekter, har vi også et livlig sosialt og faglig miljø som gjør at våre ansatte trives hos oss.

For å lykkes hos oss må du være en naturlig nettverksbygger og trives i et hektisk teammiljø, men også ha disiplin til å arbeide effektivt på egenhånd. Du er naturlig nysgjerrig og har ambisjoner for fremtiden. Gode kommunikasjonsevner, samt evnen til å håndtere komplekse og utfordrende arbeidsoppgaver er en forutsetning for suksess.

Ikke nøl med å kontakte oss om du lurer på noe. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Jobbtype:
Fast

Heltid/Deltid:
Heltid

Søknadsfrist:
09.03.2018

Tiltredelse:
Etter avtale

Arbeidssted:
Oslo

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Atle Mengshoel Brevik
mob: +47 92447470

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no