KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 152 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Har du lyst til å være med på vår videre vekst?

KPMG Advisory ser etter ny kollega til forsikringsteamet

KPMG har et av landets ledende rådgivningsmiljøer innen forsikring, bank og finans. Vi er i dag et kompetent forsikringsteam som jobber med et bredt spekter av prosjekter for den skandinaviske forsikringsbransjen. Vi jobber dermed over landegrensene, så noe reising påregnes. Prosjektene våre spenner seg fra regulatorisk rådgivning til robotisering av kjerneprosessene i forsikringsselskaper.

Vi har suksess i markedet og opplever stor etterspørsel etter våre tjenester innen forsikringssektoren. Derfor søker vi nå etter flere driftige og lærevillige medarbeidere til vårt team.

Vi ser for oss at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Utdannelse på masternivå
 • 2-5 års arbeidserfaring, gjerne som konsulent og/eller fra bank/finans/forsikring
 • Ønsker om å lære mer om forsikringsbransjen og dens utfordringer
 • Det er en fordel med kjennskap til områder som:
  - Regulatorisk rammeverk for forsikringsbransjen
  - Digitalisering av finansbransjen
  - Kapitalstyring
  - Stresstesting og modellering
  - Risikoanalyse / -modellering

For å lykkes hos oss må du være en naturlig nettverksbygger, både internt og eksternt. Du trives i et hektisk teammiljø, men har også disiplin til å arbeide effektivt på egenhånd. I tillegg har du stor arbeidskapasitet og trives med komplekse og utfordrende arbeidsoppgaver.

Nysgjerrig?

KPMG har fokus på faglig utvikling, og det finnes en rekke muligheter for å utvikle kompetanse innen ulike områder. I tillegg til høy faglig kvalitet har avdelingen et svært godt sosialt miljø som gjør at de ansatte trives hos oss.

Ikke nøl med å ta kontakt med Nicolai Cappelen på +47 40 63 96 44 om du lurer på noe!

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Jobbtype:
Fast

Heltid/Deltid:
Heltid

Søknadsfrist:
04.03.2018

Tiltredelse:
Etter avtale

Arbeidssted:
Oslo

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Nicolai Cappelen
mob: +47 40639644

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no