KPMG

KPMG Digital søker erfarne prosjektledere innen ERP/CRM

KPMG er en ledende aktør globalt og nasjonalt innenfor teknologisk rådgiving og prosjektledelse. Våre team hjelper kunder med planlegging, analyse, design og implementering av forretningskritiske løsninger – med fokus på effektivisering av forretningsprosesser og gevinstrealisering. Vi leverer rådgiving og tjenester innen prosjektledelse, endringsledelse, design og forbedring av forretningsprosesser, konfigurering og test av de nye løsningene og ikke minst gevinstrealisering etter driftsstart.

Våre rådgivere jobber med noen av de mest komplekse og utfordrende prosjektene i Norden, i de fleste bransjer og innenfor et vidt spekter av forretningsområder. Vi arbeider med markedsledende løsninger, og søker nå flere fagspesialister til nasjonale og internasjonale oppdrag.

Vi søker nå erfarne prosjektledere som kan lede komplekse ERP/CRM implementeringer basert på markedsledende løsninger, og kan gi råd til kunder på områder i skjæringspunkt mellom forretning og teknologi. Våre kunder ønsker tilført kompetanse innen oppsett og forbedring av prosesser innenfor hele porteføljen av Customer Engagement, gjennomføring av implementeringsprosjekter og bistand til å gjennomføre nødvendige endringer for å kunne ta ut de forventede gevinster av prosjektet.

For å kunne levere kvalitet til våre kunder ønsker vi å tiltrekke oss de beste kollegaene innen fagområdet. Hos oss kommer du til et høyst profesjonelt miljø der vi vil ta godt vare på deg. Din utvikling vil stå i fokus gjennom tilbud om opplæring i relevante metoder og verktøy, samtidig som vi også vil stiller krav til kvalitet i ditt bidrag. 

Som prosjektleder hos oss vil du blant annet:

 • Være ansvarlig for rapporteringer til prosjekteier og styringsgruppe, samt sørge for suksessfull leveranse til våre kunder
 • Lede implementeringskonsulenter og delprosjektledere samt støtte øvrige konsulenter i prosjektet
 • Være sparringspartner for kunden i forhold til  hensiktsmessig prosjektgjennomføring og metodikk
 • Være pådriver for hensiktsmessig endringsledelse og tilrettelegge for gevinstrealisering
 • Sørge for optimal utnyttelse av KPMGs ressurser og kompetanse i prosjektene

Vi ser for oss at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Flerårig erfaring som prosjektleder eller delprosjektleder med en analytisk og strukturttilnærming
 • Forståelse for ERP/CRM løsninger, testing, integrasjoner og migrering
 • Erfaring innen endringsledelse og gevinstrealisering
 • Høyere utdanning som økonom, IT- eller dataingeniør eller relevant utdanning innen teknologi eller økonomi
 • Relevante sertifiseringer innen konfigurasjon og utvikling.
 • Meget gode norsk- og engelskkunnskaper er en forutsetning

Nysgjerrig?

Vi tilbyr en unik mulighet til å videreutvikle din karriere. Hos oss er kompetanseheving i fokus, og her får du muligheten til å bli en fagekspert innen ett eller flere fag- og systemområder. Du vil arbeide med de mest moderne og avanserte systemløsningene i markedet, og være del av et fartsfylt internasjonalt miljø med dedikerte og gode kollegaer.

Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del på:
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Søknadsfrist:
31.03.2018
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Trond Egil Moe
mob: +47 951 98 954

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no
Tilbake til toppen