KPMG er et ledende, globalt rådgivningsfirma med kontorer i 152 land. I Norge er vi over 1000 medarbeidere som fra kontorer over hele landet daglig bistår noen av landets mest anerkjente virksomheter med rådgiving, revisjon og regnskapstjenester. Vårt advokatfirma tilbyr rådgiving innen skatt, avgift og forretningsjuss.

Vi forenkler det komplekse, ser muligheter og skaper merverdi for våre kunder. Faglig engasjement og kontinuerlig utvikling kjennetegner vår kultur. Våre ansatte er del av et mangfoldig og nysgjerrig miljø der daglig læring og nytenkning er en del av hverdagen.

Vi har opplevd vekst de siste par årene og har ambisjoner for fremtiden. Er du klar for å utfordres? Da burde vi ta en prat! KPMG er også på LinkedIn, Twitter, og Facebook.

Vil du være med på vår videre reise?

KPMG Advisory søker konsulenter innen regulatorisk rådgivning

KPMG er en ledende global aktør innen finansiell risikostyring og regulatorisk rådgivning, og vi har mål om å bli det sterkeste fagmiljøet i Norge. Vi hjelper våre kunder med komplekse utfordringer relatert til blant annet vurdering og forbedring av virksomhetens risikostyring, etterlevelse av regulatoriske krav, risikovurderinger, modellering samt system- og teknologivalg. Vår avdeling leverer et bredt spekter av tjenester innen bl.a. regulatorisk rådgivning, risikostyring og internkontroll.  

Avdelingen Regulatory Transformation hjelper kunder innen bank og finans med å effektivt tilpasse seg stadig nye regulatoriske krav. For å levere de beste tjenestene er vi avhengige av å rekruttere bransjens mest ambisiøse rådgivere, og vi søker nå flere konsulenter som brenner for å være med å videreutvikle avdelingen.

Hos oss vil du få utfordrende oppgaver knyttet til planlegging, gjennomføring, og rapportering av rådgivningsoppdrag. Vi har en helhetlig tilnærming til våre kunder og de tjenester vi leverer, og dette vil gi deg gode muligheter til både faglig og personlig utvikling. I tillegg har teamet et høyt fokus på kultur og verdier, og dette karakteriserer alt vi leverer. Vi er et miljø i vekst, noe som gir deg anledning til å være med å forme avdelingens strategi, samt bidra i produkt- og tjenesteutvikling. Du vil daglig arbeide tverrfaglig med noen av landets fremste eksperter innen et bredt spekter av kompetanseområder, og vi har også et livlig sosialt miljø som gjør at våre ansatte trives hos oss.

Vi ser for oss at du har følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

  • 2-5 års erfaring innen bank og finans eller som konsulent, og med stor interesse for regulatoriske endringer
  • Erfaring fra eller interesse for risikostyring, internkontroll og/eller internrevisjon
  • Utdannelse på masternivå innen økonomi, finans eller juss
  • Sterk finansteoretisk kunnskap og forretningsmessig forståelse
  • Analytisk, med evne til å forenkle komplekse problemstillinger
  • Fokusert på kvalitet, villig til å gi det som kreves for å skape merverdi for kunder og kollegaer
  • Gode kommunikasjonsevner, både på engelsk og norsk

Nysgjerrig?

For å lykkes hos oss må du være en naturlig nettverksbygger og trives i et hektisk teammiljø, men også ha disiplin til å arbeide effektivt på egenhånd. Du er naturlig nysgjerrig og har ambisjoner for fremtiden. Stor arbeidskapasitet, samt evnen til å håndtere komplekse og utfordrende arbeidsoppgaver er en forutsetning for suksess.

Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Jobbtype:
Fast

Heltid/Deltid:
Heltid

Søknadsfrist:
11.03.2018

Tiltredelse:
Etter avtale

Arbeidssted:
Oslo

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Johan Røthe
mob: +47 93070998

Mery Zadeh
mob: +47 40639892

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no