KPMG

Ønsker du om å bli en del av et dynamisk fagmiljø som tilbyr tjenester til et bredt spekter av selskaper i Norge?

KPMG søker erfarne revisorer

KPMG søker flere dyktige, erfarne revisorer til både vårt hovedkontor i Oslo og flere av våre avdelingskontorer. Som revisor hos oss får du arbeide med et bredt spekter av kunder over en rekke interessante sektorer.

Vi har et offensivt, dynamisk og internasjonalt fagmiljø, med et høyt fokus på å utvikle morgendagens talenter. En videre karriere i KPMG gir deg en gyllen mulighet til å arbeide med noen av de mest komplekse problemstillingene i norsk næringsliv, hver eneste dag. Hos oss vil du få mye ansvar fra dag en, og du vil også bli del av en unik inkluderende og generøs bedriftskultur der fokus er å 'spille hverandre gode'.

Ved vårt kontor i Oslo vil du få vil du få mulighet til å arbeide i et internasjonalt miljø med noen av Norges største og mest spennende kunder, og vi er stolte av at vi sammen reviderer 50% av verdiene på Oslo Børs. Vi ser etter kandidater som har to til flere års erfaring innen revisjon, og god IFRS-kompetanse er særlig av interesse.

KPMG er kjent som en markedsleder innen utvikling og implementering av datadrevne revisjonsprosesser, og KPMG Norge har vært i førersetet i utviklingen av løsninger som i dag brukes globalt i nettverket. Hos oss vil du derfor få arbeide med det siste innen dataanalyse verktøy, og hver dag vil du sammen med dyktige kollegaer være med å videreutvikle neste generasjons revisjonsløsninger.

Nysgjerrig?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du lurer på noe. 
Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner

Audit Oslo: Beate Cedsal - beate.cedsal@kpmg.no, tlf. 40639051

Øvrige kontorer: Pia C. Grüner Brinch - pia.brinch@kpmg.no, tlf. 40639353

 

Del på:
Søknadsfrist:
05.06.2018
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidssted:
Hele landet
Hjemmeside:
http://www.kpmg.no
Tilbake til toppen