KPMG

Start karrieren hos KPMG på Tynset

Nyutdannet søkes til stilling som revisor

KPMGs kontor på Tynset søker deg som er ferdig utdannet i 2018 og som ønsker å kickstarte karrieren din som revisor hos oss!

Som revisor ved KPMGs kontorer på Tynset, Elverum og Hamar blir du en del av en sammensveiset gjeng på 26 personer som jobber sammen om å revidere mange av de sentrale virksomhetene i regionen. Vi tenker nytt og markedsorientert og den rette personen får en variert kundeportefølje og mulighet til å bli kjent med et mangfold av bransjer.

Hos KPMG får du en unik start på karrieren, med utfordrende arbeidsoppgaver og et stimulerende arbeidsmiljø. Som del av et internasjonalt og ledende kompetansehus vil din utviklingskurve hos oss bli bratt, både faglig og personlig. Vår suksess avhenger av våre medarbeidere, og vi ser derfor etter deg som er best når det gjelder. KPMG legger vekt på engasjement, teamarbeid og et sterkt ønske om utvikling og læring.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Høyere utdannelse innen revisjon, økonomi eller finans. Bachelorkandidater i revisjon oppfordres også til å søke.
  • Gode faglige resultater og solide analytiske evner
  • Erfaring fra studentverv, utveksling og/eller arbeid ved siden av studiene
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter, både på engelsk og norsk

Evne til å samarbeide og gjøre andre gode, samt å vise initiativ og ta utfordringer er viktig for å gjøre det bra og trives hos oss. Vi ser etter deg som har gode relasjonsbyggende evner og som ønsker å være med å bidra til videre vekst for regionen.

I tillegg til hyggelige kolleger på kontoret, har Fjellregionen mye annet å by på. Her finnes flere sentrale fagmiljøer innen økonomi og det er mye spennende som skjer fremover i næringslivet. I tillegg til flott natur og stabil vinter, har Fjellregionen mange muligheter, både for deg som søker fjellets ro, og for deg som jakter på puls og adrenalin. Hos oss kan du få det du ønsker deg både på jobb og etter arbeidstid.

Høres dette ut som noe for deg? Da oppfordrer vi deg til å søke jobb hos oss!

Ta gjerne kontakt med Siri Horten på mobil 4063 9133 for en uformell prat.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del på:
Fylke:
Hedmark
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Søknadsfrist:
27.05.2018
Tiltredelse:
Høsten 2018
Arbeidssted:
Tynset
Kontaktpersoner:
Siri Horten
mob: +47 40639133

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no
Tilbake til toppen