KPMG

Vil du være med på vår videre vekst?

KPMG Law Advokatfirma søker advokat/advokatfullmektig innen nasjonal og internasjonal selskapsskatt til vårt kontor i Stavanger

KPMG Law Advokatfirma AS er i vekst, og vi trenger flere dyktige medarbeidere med på laget. Vi tilbyr et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø i et av landets ledende kompetansehus innenfor merverdiavgift, skatt og forretningsjus. Vi har en spennende portefølje med internasjonale og nasjonale klienter som vi bistår innenfor alle områder av skatte- og avgiftsretten.

Til vårt kontor i Stavanger søker vi nå etter en advokat/advokatfullmektig innenfor nasjonal og internasjonal selskapsskatt og som raskt vil få en sentral rolle i teamet.

Sentrale arbeidsoppgaver vil blant annet kunne være:

  • Løpende skatterådgivning og svare på henvendelser fra klienter og revisorer
  • Internasjonal skatterett
  • Transaksjoner og restrukturering
  • Internprising
  • Bistå selskaper med skatterapportering
  • Korrespondanse med skattemyndigheter

Rollen vil være en flott mulighet for deg som har karriereambisjoner og har ønske om å arbeide i et hektisk og spennende miljø lokalt, men samtidig også være en del av KPMGs nasjonale og globale nettverk. Du vil få muligheten til å arbeide med utfordrende saker på regions- og nasjonalt nivå, og ikke minst få kunne samarbeide med erfarne advokater og revisorer som leverer tjenester av høy kvalitet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode karrieremuligheter, og vi holder til i nye moderne lokaler i Stavanger.

Interessert?

Vi ser etter deg som er jurist med erfaring enten fra offentlig eller privat virksomhet. Du har evne til å arbeide selvstendig, og er i tillegg utadvendt og tillitsvekkende. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk vil bli vektlagt sammen med gode faglige resultater. Samarbeidsevne, stor arbeidskapasitet, faglig kompetanse samt evnen til å finne praktiske løsninger for våre klienter er en forutsetning for å lykkes hos oss.

Ikke nøl med å ta kontakt med Per Daniel Nyberg (mobil: +47 406 39 265) dersom du lurer på noe.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

  • Rogaland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

28.02.2019

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Stavanger

Kontaktpersoner:

Per Daniel Nyberg

mob: +47 40639265

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo