KPMG AS

Vil du være med på vår videre reise?

KPMG Haugesund søker revisor

KPMGs kontor i Haugesund er i vekst og søker deg med 2-3 års erfaring innen revisjon. Nyutdannede med ambisjoner for fremtiden oppfordres også til å søke.

Som revisor ved KPMGs kontor i Haugesund blir du en del av et sammensveiset team på 14 personer som holder til i moderne og flotte lokaler sentralt plassert i Mediehuset. KPMG Haugesund inngår i KPMG Sør Vest som består av kontorene Stavanger, Bryne, Stord og Haugesund hvor vi er totalt 120 revisorer, advokater og konsulenter. Vi reviderer et stort antall foretak av ulik størrelse, fra større konsern til små og mellomstore bedrifter. Vi har et nytenkende og markedsorientert miljø, hvor den rette personen får en variert kundeportefølje og mulighet til å bli kjent med et mangfold av bransjer.

Vi opplever nå vekst i regionen, og er interessert i å snakke med deg som har 2-3 års relevant erfaring innen revisjon og regnskap. Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Høyere utdannelse innen revisjon, økonomi, finans eller teknologi, statsautorisert revisor eller med ambisjoner om dette
  • Gode faglige resultater og solide analytiske evner
  • Evne til å samarbeide, motivere og inspirere andre
  • Evne til å etablere tillit hos kolleger og kunder
  • Tidligere erfaring fra dataanalyse/IT revisjon er klart fordelaktig

Vi kan tilby:

  • En utfordrende karriere i et offensivt, dynamisk og internasjonalt fagmiljø
  • Daglig kompetanseutvikling og varierte arbeidsoppgaver
  • Et uformelt og godt sosialt arbeidsmiljø

For å lykkes hos oss må du være glad i utfordringer, og trives med varierte og skiftende arbeidsoppgaver. Du er nysgjerrig av natur, sulten på suksess og har stå-på-vilje til å oppnå de mål som settes i fellesskap. Gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner er en forutsetning.

Interessert?

Ikke nøl med å ta kontakt med Kjetil Tørring (99259487) eller Roald Stakland (40639849) dersom du har spørsmål. Vi gleder oss til å lese din søknad!

 

Del på:
Fylke:
Rogaland
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Søknadsfrist:
08.08.2018
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidssted:
Haugesund
Kontaktpersoner:
Kjetil Tørring
mob: +47 99259487

Roald Stakland
mob: +47 40639849

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no
Tilbake til toppen