KPMG

Nyutdannede oppstart høsten 2019

Start karrieren din i KPMG - spennende muligheter i Audit og Advisory

KPMG ser etter deg som er ferdig utdannet i 2019 og som ønsker å starte karrieren din hos oss!

Vi tilbyr deg en unik start på karrieren, med utfordrende arbeidsoppgaver og et stimulerende og sosialt arbeidsmiljø. Som et internasjonalt, ledende kompetansehus vil din utviklingskurve hos oss bli bratt, både faglig og personlig. Du vil få mulighet til å jobbe med forskjellige kunder innen flere ulike bransjer. Vår suksess avhenger av våre medarbeidere, og vi ser derfor etter deg som er best når det gjelder. KPMG har en GO-IN-kultur der vi verdsetter generøsitet, offensivitet, inkludering og nyskapning.

Hva kan du søke?

Vi søker nyutdannede til både Audit og Advisory. KPMG Audit søker medarbeidere til nesten samtlige kontorer i Norge. Du kan lese mer om Audit på våre nettsider.

Til KPMG Advisory ser vi etter nyutdannede til Digital, Cyber Security, Risk Consulting, Deal, Financial Management, People & Change, Procurement & Supply Chain. I Advisory rekrutterer vi nyutdannede til hovedkontoret i Oslo, men har også muligheter i Bergen og Tromsø. Du kan lese mer om Advisory på våre nettsider.

Hvem ser vi etter?

For å levere de beste tjenestene til våre kunder trenger vi faglig dyktige, engasjerte og løsningsorienterte medarbeidere. Vi ser etter deg som er nysgjerrig og motivert for å lære. I tillegg ser vi for oss at du har:

  • Utdannelse på masternivå innen økonomi og administrasjon, revisjon, finans, industriell økonomi eller IT/data. Studenter med bachelor i revisjon oppfordres også til å søke
  • Solide analytiske evner og god forretningsforståelse
  • Interesse for teknologi
  • Erfaring fra studentverv, utveksling og/eller arbeid ved siden av studiene
  • Evne til å samarbeide og skape tillit
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter (på norsk og engelsk)


Kjenner du deg igjen i dette? Da oppfordrer vi deg til å søke!

Oppstart er i slutten av august 2019, men vi kan også ha muligheter for deg som avslutter studiene tidligere eller senere.

Praktisk informasjon til søknaden

  • Du blir bedt om å laste opp CV, vitnemål/karakterutskrifter og søknadstekst (det er ikke nødvendig å laste opp attester)
  • Vi ønsker at du legger ved karakterer fra videregående og karakterer fra høyskole/universitet. Dersom du per søknadstidspunktet ikke har en karakterutskrift med de nyeste karakterene dine, kan du legge ved skjermbilde av karakterene
  • Det er mulig å søke seg til flere tjenesteområder og inntil 3 geografiske lokasjoner. Dette er en valgmulighet når du sender inn søknaden
  • Etter du har sendt inn søknad vil du få en bekreftelse på epost om at den er registrert

Vi gleder oss til å motta søknaden din!

Del på:
Søknadsfrist:
19.08.2018
Tiltredelse:
Høsten 2018
Arbeidssted:
Hele landet
Kontaktpersoner:
Ina Malén Torp
mob: +47 40639487

Pia Grüner Brinch
mob: +47 40639353

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no
Tilbake til toppen