KPMG

Vil du være med på vår videre vekst?

KPMG søker markedets dyktigste rådgivere innen digitalisering og skytjenester

KPMG er en ledende aktør globalt og i Norge innenfor digital rådgiving og ledelse. Våre rådgivere hjelper kunder med planlegging, design og implementering av virksomhetskritiske programmer og digitale løsninger/plattformer. KPMG leverer tjenester innen blant annet digital transformasjon, innovasjon, robotisering og automasjon, data & analyse, skystrategi og -tjenester, IT-strategi, virksomhets- og løsningsarkitektur, ERP/CRM og informasjonssikkerhet.

Våre rådgivere innen Cloud Services and Architecture arbeider med noen av de mest komplekse og utfordrende digitaliserings- og transformasjonsprosjektene i Norge, både i offentlig og privat sektor. Vi vokser raskt, og søker nå flere fagspesialister til nasjonale og internasjonale oppdrag. Vi søker deg som brenner for å finne nye måter å bruke moderne teknologier til realisering av forretningsbehov og strategi.

Vi har nå følgende spennende muligheter for deg som har lyst til å være med på vår videre vekst, og søker etter deg som har erfaring innen:

  • Utvikling av strategi for skytransformasjon
  • Skytransformasjon og compliance
  • Skyarkitektur og -integrasjon
  • Minimum en av følgende: Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud Platform og IBM Bluemix
  • Automasjon innen IT-infrastruktur

Vi ser for oss at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning som IT- eller dataingeniør eller relevant utdanning og erfaring innen teknologi
  • Relevant erfaring som konsulent innen et eller flere av følgende områder: digitalisering, skyløsninger, IT-transformasjon, virksomhets- og løsningsarkitektur
  • Meget gode norsk- og engelskkunnskaper

Vi leverer høy kvalitet til våre kunder og er avhengige av å ha de beste kollegaene med på laget for å møte våre kunders forventninger. Hos oss blir du del av et profesjonelt, inkluderende og internasjonalt miljø hvor vi stiller høye krav til kvalitet og investerer mye i å videreutvikle din kompetanse.

For å lykkes hos oss må du være en utpreget lagspiller som har et sterkt ønske om å bidra til videreutviklingen av vår digitale rådgivning. Gjennom din evne til å lytte skaper du tillitt på alle nivåer samtidig som du ikke er redd for å utfordre 'status quo' når det behøves. Du er vant med høyt arbeidstempo og trives med å håndtere mange prosesser samtidig. I tillegg er du positiv, nysgjerrig og løsningsorientert som person.

Nysgjerrig?

Vi kan tilby deg en unik mulighet til å utvikle din karriere som del av en avdeling i vekst, der du får være med på å forme veien videre.
Hos oss kommer du del av et inkluderende, profesjonelt og internasjonalt miljø, der samarbeid på tvers står i fokus. Kontinuerlig kompetanseheving står i fokus hos oss, og vi kan love deg en bratt læringskurve både faglig og personlig som del av vårt team.
Vi søker rådgivere primært til våre kontorer i Oslo og Bergen, men det kan også være aktuelt å ansette relevante søkere ved vårt kontor i Stavanger. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Ikke nøl med å kontakte oss om du lurer på noe. Vi gleder oss til å høre fra deg!


Kontaktperson:

Andrea De Capitani (Oslo og Stavanger) - tlf. 40639042

Joar Hove (Bergen) - tlf. 90726169

Del på:

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

31.12.2018

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo, Bergen eller Stavanger

Kontaktpersoner:

Andrea De Capitani

mob: +47 40639042

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsvn 6 0306 Oslo