KPMG

Vi vokser og vil ha deg med på laget!

KPMG Advisory søker konsulenter innen Digital Transformasjon

KPMG Digital Transformasjon bistår ledende virksomheter med å tenke strategisk på hvordan man kan utnytte teknologi og digitalisering til å skape forretningsmessige og varige gevinster. Sammen med kunden etablerer vi nye forretningsmodeller, produkter og tjenester.

Vårt team bistår med alt fra å definere strategi og ambisjoner til å sette ut i livet innovative produkter, tjenester eller måter å jobbe på. Vi redesigner forretningsmodeller, leder og gjennomføre transformasjonsprosjekter og analyserer og utarbeider business case. Alt for å forbedre kunde- og servicekonsepter.

Hos oss vil du blant annet:

 • Hjelpe våre kunder med å skape og implementere visjoner, strategier og veikart som møter både dagens forretningsbehov og fremtidig konkurranse og vekstbehov
 • Identifisere hvor våre kunder kan benytte moderne tilnærminger, teknikker og teknologi for størst strategisk innvirkning
 • Definere nødvendige kapabiliteter og ferdigheter som kreves for å lykkes
 • Utvikle og følge opp business case for strategiske initiativ
 • Lede små til mellomstore tverrfaglige team for å forme og implementere digitale strategier
 • Bidra i utviklingen av nye forretningsmodeller hos store nasjonale og internasjonale oppdragsgivere
 • Bidra i KPMG sin kontinuerlige utvikling av vårt rammeverk for "Digital Strategy & Business Innovation" hvor vi i Norge er en av hovedbidragsyterne til KPMG globalt.

Nysgjerrig?

Vi ser etter deg som har 3-5 års erfaring innen digital strategi/transformasjon, innovasjon, kundeopplevelse og transformasjonsledelse. Du er vant til å jobbe med tradisjonell strategimetodikk, design tenkning, endring av forretningsmodeller, design sprints/prototyping og moderne metoder for å drive virksomheter er en stor fordel. I tillegg bør du ha kjennskap til hvordan man utnytter og måler verdien av løsninger hvor digitalisering er en viktig del, herunder gjerne finansiell modellering

Bransjerfaring fra eksempelvis bank, finans og forsikring, offentlig sektor, helse, retail eller teknologi, media og telekom er en fordel. Det er også positivt om du har tidligere konsulent erfaring. Solide muntlige og skriftlige fremstillingsevner, både på engelsk og norsk, er en forutsetning for å lykkes i stillingen.

Du blir del av et raskt voksende team i KPMG Digital som alle vektlegger det samme:

 • Vi brenner for faget og vil jobbe sammen med andre ildsjeler
 • Vi er lite opptatt av siloer og hierarkier
 • Vi bidrar til reelle resultater hos de kundene vi jobber med og tar ansvar for det vi leverer
 • Vi leverer skulder-til-skulder sammen med hverandre og med kunden
 • Vår kultur kjennetegnes av lite selvhøytidelighet og raushet i deling av kunnskap
 • Vi er tidvis utålmodige, og opptatt av fremdrift i leveransene
 • Vi er over snittet interessert i å tillegne oss ny kunnskap og nysgjerrig på nye utfordringer

Du vil sammen med ledelsen for Digital Transformasjon utarbeide egne langsiktige karriereplaner og forventes å aktivt delta i kompetansebyggingen av deg selv og alle andre i Digital Transformasjon. Arbeidet og forventningene som stilles til oss (og av oss selv), kan tidvis være krevende, og egen "drive" i å utvikle seg selv og lykkes sammen med andre er derfor viktig!

Hvis dette høres ut som deg oppfordrer vi deg til å søke! Vi behandler søknader fortløpende.

 

Del på:
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Søknadsfrist:
08.12.2018
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidssted:
Oslo og Bergen
Kontaktpersoner:
Randi Vogt-Svendsen
mob: +47 40639122

Hjemmeside:
http://www.kpmg.no
Tilbake til toppen