KPMG

Vil du videreutvikle deg innen rådgivning?

KPMG Advisory søker revisorer til Financial Risk Management

KPMG er en ledende global aktør innen finansiell risikostyring og regulatorisk rådgivning, og har som mål om å bli det sterkeste fagmiljøet i Norge. Vi hjelper våre kunder med komplekse utfordringer relatert til blant annet vurdering og forbedring av virksomhetens risikostyring, etterlevelse av regulatoriske krav, risiko- og kapitalmodellering samt system- og teknologivalg. Vi rådgir hovedsakelig ledelsen innen finans- og forsikringssektoren på områdene finans, risk og compliance, og opplever nå en sterk etterspørsel etter våre tjenester. Vi søker nå deg med et par års erfaring innen revisjon som kunne tenke deg å ta steget inn som rådgiver.

Hos oss samarbeider vi på tvers av spesialistmiljøene for å levere helhetlige og verdiskapende løsninger til våre kunder. Med en flat organisasjon har du gode muligheter til å påvirke din egen karriere. I tillegg har vi et høyt fokus på kultur og verdier, og dette karakteriserer alt vi gjør. Arbeidsformen er i hovedsak prosjektbasert drevet av kundenes behov. Som følge av dette vil du eksponeres mot en bredde av problemstillinger. Å være en sparringspartner for våre kunder, utarbeide gode løsningsforslag samt evne å implementere disse vil være vesentlige suksesskriteria.

Vi ser for oss at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Minimum 2 års erfaring fra revisjon av større selskaper
  • Kunnskap fra arbeid innen bank og forsikring er fordelaktig
  • Solid regnskapsteknisk og forretningsmessig forståelse
  • Høyere utdanning innen relevant fagretning

Personlige egenskaper:

  • Gode kommunikasjonsevner, både på engelsk og norsk
  • Høy arbeidskapasitet med fokus på kvalitet i alle leveranser
  • Analytisk med evne til å forenkle komplekse problemstillinger
  • Naturlig relasjonsbygger, komfortabel i møte med ulike interessenter og miljøer
  • Strukturert, fokusert og dedikert med et utpreget teamperspektiv

Interessert?

Du blir en del av et motivert og fremgangsrikt team ved KPMGs kontor i Oslo, og vi tilbyr deg gode utviklingsmuligheter og en bratt læringskurve i et av Nordens ledende rådgivingsmiljøer. Du vil daglig ha anledning til å arbeide tverrfaglig med noen av landets fremste eksperter innen et bredt spekter av kompetanseområder. I tillegg til spennende og varierte prosjekter, har vi også et livlig sosialt og faglig miljø som gjør at våre ansatte trives hos oss. For å lykkes hos oss må du være en naturlig nettverksbygger og trives i et hektisk teammiljø, men også ha disiplin til å arbeide effektivt på egenhånd. Du er naturlig nysgjerrig og har ambisjoner for fremtiden.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del på:

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

24.01.2019

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Nicolai Cappelen

mob: +47 40639644

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsvn 6 0306 Oslo