KPMG

KPMG søker markedets dyktigste rådgivere innen Moderne Arbeidsplass

Konsulent Digitalisering

KPMG er en ledende aktør globalt og i Norge innenfor digital rådgiving og ledelse. Våre rådgivere hjelper kunder med planlegging, design og implementering av virksomhetskritiske programmer og digitale løsninger/plattformer. KPMG leverer tjenester innen blant annet digital transformasjon, innovasjon, robotisering og automasjon, data & analyse, skystrategi, IT-strategi, virksomhets- og løsningsarkitektur, ERP/CRM og informasjonssikkerhet.

Våre rådgivere arbeider med noen av de mest komplekse og utfordrende digitaliserings- og transformasjonsprosjektene i Norge, både i offentlig og privat sektor. Vi vokser raskt, og søker nå flere fagspesialister til nasjonale og internasjonale oppdrag. Vi søker deg som brenner for å finne nye måter å bruke moderne teknologier til realisering av forretningsbehov og strategi.

Vi har nå følgende spennende muligheter for deg som har lyst til å være med på vår videre vekst, og søker etter deg som har erfaring innen:

 • Microsoft 365, Office 365, Windows 10, Enterprise and Mobility + Security, Googles G Suite 
 • Utvikling av strategi for den moderne arbeidsplassen
 • Skytransformasjon 
 • Implementering av digitale plattformer, spesielt Microsoft 365 og Google G Suite 
 • Endringsledelse og adopsjon 
 • Integrasjon av digitale produktivitetsverktøy 
 • Skyarkitektur og/eller informasjonsarkitektur

Vi ser for oss at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning og relevant erfaring innen teknologi og forretningsutvikling
 • Relevant erfaring som konsulent innen et eller flere av følgende områder: digitalisering, endringsledelse, skyløsninger, IT-transformasjon, virksomhets- og løsningsarkitektur
 • Meget gode norsk- og engelskkunnskaper

Vi leverer høy kvalitet til våre kunder og er avhengige av å ha de beste kollegaene med på laget for å møte våre kunders forventninger. Hos oss blir du del av et profesjonelt, inkluderende og internasjonalt miljø hvor vi stiller høye krav til kvalitet og investerer mye i å videreutvikle din kompetanse.

For å lykkes hos oss må du være en utpreget lagspiller som har et sterkt ønske om å bidra til videreutviklingen av vår digitale rådgivning. Gjennom din evne til å lytte skaper du tillitt på alle nivåer samtidig som du ikke er redd for å utfordre 'status quo' når det behøves. Du er vant med høyt arbeidstempo og trives med å håndtere mange prosesser samtidig. I tillegg er du positiv, nysgjerrig og løsningsorientert.

Nysgjerrig?

Vi kan tilby deg en unik mulighet til å utvikle din karriere som del av en avdeling i vekst, der du får være med på å forme veien videre.

Hos oss blir du del av et inkluderende, profesjonelt og internasjonalt miljø, der samarbeid på tvers står i fokus. Kontinuerlig kompetanseheving står i fokus hos oss, og vi kan love deg en bratt læringskurve både faglig og personlig som del av vårt team.
Noe reisevirksomhet må påregnes.

Ta kontakt med Joar Hove, tlf. 907 26 169, dersom du lurer på noe.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

 • Hordaland

Søknadsfrist:

27.01.2019

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Bergen

Kontaktpersoner:

Joar Hove

mob: +47 90726169

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsvn 6 0306 Oslo