KPMG

Vil du være med på vår videre vekst?

KPMG Law Advokatfirma i Bodø søker Advokat/ Advokatfullmektig

KPMG Law Advokatfirma AS er i vekst, og vi trenger flere dyktige medarbeidere med på laget. Vi tilbyr et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø i et av landets ledende kompetansehus innenfor merverdiavgift, skatt og forretningsjuss. Vi har en spennende portefølje med klienter som vi bistår innenfor alle områder av forretningsjussen, herunder skatte- og avgiftsretten.

Til vårt kontor i Bodø søker vi nå etter en advokat/advokatfullmektig. Vi søker primært etter en kandidat med minst 2-3 års relevant erfaring, men nyutdannede med relevant spesialfag eller særlig interesse oppfordres også til å søke.

Rollen vil være en flott mulighet for deg som har karriereambisjoner og ønske om å arbeide i et hektisk og spennende miljø lokalt, men samtidig også være en del av KPMGs nasjonale og globale nettverk. Du vil få muligheten til å arbeide med utfordrende saker, og ikke minst få samarbeide med erfarne advokater og revisorer som leverer tjenester av høy kvalitet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode karrieremuligheter, og vi holder til i moderne lokaler.

Interessert?

Vi ser etter deg som er jurist med interesse for forretningsjuss, skatt eller merverdiavgift. Du har evne til å arbeide selvstendig, har lyst til å lære, og er i tillegg utadvendt og tillitsvekkende. Engasjement, kommersiell legning, samarbeidsvilje og faglig kompetanse er forutsetninger for å lykkes hos oss.

Ta kontakt med Jannicke Knudtzon Rokkan (+47 997 26 993) dersom du lurer på noe!

 

Del på:

Fylke:

  • Nordland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

28.02.2019

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Bodø

Kontaktpersoner:

Jannicke Knudtzon Rokkan

mob: +47 99726993

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo