KPMG

Vil du være med på vår videre vekst?

KPMG Law Advokatfirma i Tromsø søker Advokat/Advokatfullmektig innen skatt

KPMG Law Advokatfirma AS er i vekst, og vi trenger flere dyktige medarbeidere med på laget. Vi tilbyr et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø i et av landets ledende kompetansehus innenfor skatt, avgift og forretningsjuss. Vi har en spennende portefølje med internasjonale og nasjonale klienter som vi bistår innenfor alle områder av skatte- og avgiftsretten.

Til vårt kontor i Tromsø søker vi nå etter en advokat/advokatfullmektig innenfor tjenesteområdene skatt, avgift og forretningsjuss. Vi søker primært etter en kandidat med minst 2-3 års relevant erfaring.

Rollen vil være en flott mulighet for deg som har karriereambisjoner og har ønske om å arbeide i et hektisk og spennende miljø lokalt, men samtidig også være en del av KPMGs nasjonale og globale nettverk. Du vil få muligheten til å arbeide med utfordrende saker på regions- og nasjonalt nivå, og ikke minst få kunne samarbeide med erfarne advokater og revisorer som leverer tjenester av høy kvalitet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode karrieremuligheter, og vi holder til i moderne lokaler.

Interessert?

Vi ser etter deg som er jurist med erfaring enten fra offentlig eller privat virksomhet. Du har evne til å arbeide selvstendig, og er i tillegg utadvendt og tillitsvekkende. Engasjement, kommersiell legning, samarbeidsvilje og faglig kompetanse er forutsetninger for å lykkes hos oss.

Ta kontakt med Stig Bjørklund (+47 4063 9934) dersom du lurer på noe!

Del på:

Fylke:

  • Troms

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

28.02.2019

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Tromsø

Kontaktpersoner:

Stig Bjørklund

mob: +47 40639934

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo