KPMG

KPMG Law Advokatfirma i Haugesund søker Advokat

KPMG Law Advokatfirma AS er i vekst, og vi trenger flere dyktige medarbeidere på laget. Vi tilbyr et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø i et av landets ledende kompetansehus innenfor merverdiavgift, skatt og forretningsjuss. Vi har en spennende portefølje med internasjonale og nasjonale klienter som vi bistår innenfor flere rettsområder.

Til vårt kontor i Haugesund søker vi nå etter en advokat innenfor generell forretningsjuss. Arbeidsområder vil bl.a. omfatte selskapsrett, fast eiendoms rettsforhold og arbeidsrett. Hvis du i tillegg har erfaring fra skatt og merverdiavgift er det positivt. Vi søker primært etter en kandidat med minst 2-3 års relevant erfaring.

Rollen vil være en flott mulighet for deg som har karriereambisjoner og har ønske om å arbeide i et hektisk og spennende miljø lokalt, men samtidig også være en del av KPMGs nasjonale og globale nettverk. Du vil få muligheten til å arbeide med utfordrende saker på regions- og nasjonalt nivå, og ikke minst få kunne samarbeide med erfarne advokater og revisorer som leverer tjenester av høy kvalitet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode karrieremuligheter, og vi holder til i moderne lokaler sentralt i Haugesund.

Interessert?

Vi ser etter deg med erfaring enten fra offentlig eller privat virksomhet. Du har evne til å arbeide selvstendig, og er i tillegg utadvendt og tillitsvekkende. Engasjement, kommersiell legning, samarbeidsvilje og faglig kompetanse er forutsetninger for å lykkes hos oss.

Ikke nøl med å ta kontakt med advokat Øystein T. Meidell Dahle (+47 4063 9898) dersom du har spørsmål!

Del på:

Fylke:

  • Rogaland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

28.02.2019

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Haugesund

Kontaktpersoner:

Øystein T. Meidell Dahle

mob: +47 40639898

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo