KPMG

Vil du være med på å bygge Norges ledende Dynamics 365 konsulentmiljø?

KPMG Advisory søker rådgivere, løsningsarkitekter og prosjektledere Dynamics 365

KPMG er en rakett i markedet for rådgivning og tjenester knyttet til CRM og ERP. Vårt mål er å bygge det ledende Dynamics 365 implementeringsmiljøet i Norge. Med en rådgivningsavdeling i sterk vekst, som jobber med komplekse og spennende CRM- og ERP-prosjekter i Norge og internasjonalt– er vi allerede langt på vei med å realisere denne ambisjonen. 

For å vokse og utvikle oss videre er vi på jakt etter de skarpeste Dynamics 365-rådgiverne i markedet til nasjonale og internasjonale oppdrag!

Muligheten

I vårt Business Platform Services fagmiljø vil du hjelpe kunder med planlegging, design og implementering av forretningskritiske løsninger, og levere rådgivning og tjenester innen prosjektledelse, endringsledelse, kundereise, forbedring av forretningsprosesser, konfigurering, testing og gevinstrealisering.

Vi ønsker å høre fra:

  • Erfarne løsningsarkitekter, tekniske arkitekter og konsulenter som kan gi råd til kunder i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi. Du må ønske å bidra til å videre utvikling av et sterkt og voksende fagmiljø og hjelpe til med å bygge KPMGs lederposisjon på CRM og ERP i markedet. 
  • Talenter med et sterkt ønske om å bygge karriere og etterspurt kompetanse i et innovativt og internasjonalt fagmiljø med store utviklingsmuligheter. Du trenger ikke mange års erfaring, men er i gang med karrieren og har et ønske om å jobbe sammen med de dyktigste konsulentene i bransjen. 

I KPMG blir du en del av et internasjonalt kompetansemiljø som i tillegg til å ha sterk CRM- og ERP-ekspertise, er ledende på områder som digital transformasjon, kunstig intelligens og RPA, strategi, forretningsutvikling og prosjektledelse. KPMG er Microsofts nest største partner globalt – og fordi vi kontinuerlig deler innsikt, erfaring og kompetanse på tvers av fagavdelinger og landegrenser er vi unikt posisjonert for å finne de beste løsningene på kundenes utfordringer.

For lykkes hos oss er det derfor viktig at du trives med å jobbe i team og spille andre gode. I tillegg er du kvalitetsbevisst, sulten på å skape resultater for kundene og du liker å ta initiativ, tenke nytt og gripe muligheter. 

Vi søker primært rådgivere til vårt kontor sentralt i Oslo, men vil også vurdere kvalifiserte søkere til våre kontorer i Bergen og Stavanger. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Grip muligheten og søk nå.

For mer informasjon om stillingene, ta gjerne kontakt med Trond Egil Moe på +47 95198954.

Del på:

Fylke:

  • Hordaland
  • Oslo
  • Rogaland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

27.04.2019

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo, Bergen eller Stavanger

Kontaktpersoner:

Trond Egil Moe

mob: +47 951 98 954

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsvn 6 0306 Oslo