KPMG

Vil du bli en del av et unikt fagmiljø?

KPMG Advisory søker utvikler til Forensic Services

KPMG Forensic Services søker en utvikler til vår granskingsavdeling i Oslo. Vi er et ledende rådgivermiljø som bistår kunder i Norge og utlandet med å forebygge, avdekke og håndtere økonomisk kriminalitet. Avdelingen har et særdeles stort mangfold og internasjonalt miljø, som er tuftet på sterk fag- og bransjekunnskap, teknologi, innovasjon og endringsvilje.

Stillingen vil være spesielt tilknyttet fagområdet for finansiell kriminalitet. Innen finans bistår vi finansforetak med å etablere systemer for å identifisere hvitvasking, finansiell kriminalitet og terrorfinansiering hos bankens kunder. Vi implementerer rammeverk og rutiner, men utvikler også tekniske løsninger for å identifisere mistenkelige transaksjoner. Innen offentlig sektor bistår vi blant annet veldedige organisasjoner med å identifisere hvorvidt offentlige bistandsmidler faktisk går til formålet, eller om de brukes til korrupsjon.

Vi jobber med store mengder strukturerte og ustrukturerte data og bruker en rekke forskjellige verktøy for å se sammenhenger i dataene vi innhenter. Vi driver innovasjon og utvikler løsninger som kan gjøre hverdagen enklere for våre kunder. Her trenger vi en engasjert utvikler som gjerne har en bred utviklerprofil (full stack utvikler). Det er en fordel om du allerede kjenner Python, React, SQL og Azure, men det viktigste er at du har evne og vilje til lære å sette deg inn i kundens utfordringer.

Vi ser for oss at du har følgende erfaring og egenskaper:

 • 3-4 års erfaring som utvikler innen Python, Java, React eller grafdatabaser
 • Tidligere erfaring med maskinlæring er fordelaktig
 • Genuin interessert i å se mulighetene som ligger i teknologi for å identifisere nye mønstre
 • Kommunikativt sterk, du evner å formidle tekniske løsninger på en logisk og enkel måte
 • Utpreget lagspiller som arbeider strukturerte og kan håndtere flere prosjekter og interessenter samtidig.

Hvorfor KPMG?

 • Vi omsetter raskt ideer til løsninger for våre kunder gjennom hyppig bruk av proof of concepts
 • Hos oss får du en strukturert karriereplan med løpende oppfølging fra erfarne kollegaer
 • Du blir del av et større utvikler og data analyse miljø
 • Høy trivsel gjennom sosiale events, bedriftsidrettslag, hytteturer og teambuildingsaktiviteter
 • Lave skuldre og rom for personlighet: Vi har det gøy på jobb! Humor, selvironi og manglende selvhøytidelighet kjennetegner våre ansatte.
 • Kompetansedeling: Vi forventer ikke bare at man lærer selv, men også deler kompetanse.

Vi leverer høy kvalitet til våre kunder og er avhengige av å ha de beste kollegaene med på laget for å møte våre kunders forventninger. Hos oss blir du del av et profesjonelt, inkluderende og internasjonalt miljø hvor vi stiller høye krav til kvalitet og investerer mye i å videreutvikle din kompetanse. Vi kan love deg en bratt læringskurve både faglig og personlig som del av vårt team. Vårt internasjonale KPMG nettverk består av 200 000 ansatte i 160 land. Selv har vi 50 + utenlandsprosjekter siste året. Det er derfor gode muligheter for å opparbeide seg internasjonal erfaring i løpet av karrieren dersom ønskelig.

Nysgjerrig?

Les deg gjerne opp om våre tjenester på kpmg.no og del noen tanker om hvordan du tror teknologi kan bidra med å effektivisere verdien vi leverer til våre kunder i ditt motivasjonsbrev.

Ikke nøl med å kontakte oss om du lurer på noe! Vi gleder oss til å høre fra deg.

 

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

03.05.2019

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Andreas Engstrand

mob: +47 40639599

Erik Arvnes

mob: +47 40639341

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsvn 6 0306 Oslo