KPMG

KPMGs kontorer i Ålesund og Ulsteinvik ønsker å ha deg med på laget!

Erfaren og nyutdannet revisor søkes til våre kontorer i Ålesund/Ulsteinvik

Vær med i utviklingen av et nytt KPMG kontor på Møre i en tid med mange spennende endringsprosesser i revisjonsbransjen!

KPMG overtar fra 1. juli 2019 hele virksomheten til Revisorgruppen Møre. Med dette blir KPMG en enda sterkere totalleverandør til næringslivet og befester sin posisjon som en av de ledende aktørene i Møre-regionen. Revisorgruppen Møres ansatte i Ålesund samlokaliseres i KPMGs kontor i Daagården i Ålesund. Revisorgruppen Møres kontor i Ulsteinvik vil bestå og videreutvikles for å styrke den lokale tilstedeværelsen i et område med noen av de største og mest spennende aktørene i næringslivet på Møre. Vi ser nå etter nye medarbeidere til våre kontorer i Ålesund og Ulsteinvik.

KPMG kan tilby deg unike karrieremuligheter, utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver samt et inspirerende og sosialt arbeidsmiljø. Som del av et internasjonalt og ledende kompetansehus vil du oppleve solid utvikling, både faglig og personlig. Vår suksess avhenger av våre medarbeidere, og vi ser derfor etter deg som er best når det gjelder. I KPMG setter vi pris på engasjement, teamarbeid og et sterkt ønske om utvikling og læring.

Det skjer en rivende teknologisk utvikling i revisjons- og rådgivningsbransjen. Digitalisering av prosesser og investeringer i teknologi og arbeidsverktøy stiller store krav til revisjonsselskapene for å til enhver tid være a jour når det gjelder nye tekniske løsninger. Lighthouse er KPMGs globale satsning på datadrevne prosesser, teknologi og innovasjon.  Her utvikles fremtidsrettede digitale løsninger på tvers av alle våre forretningsområder. Med skreddersydde løsninger tuftet på markedsledende kompetanse vil vi skape økt verdi og nye muligheter for våre kunder, samt styrke vår relevans i markedet.

Har du erfaring med revisjon?

Vi jobber sammen om å revidere mange av de sentrale virksomhetene i regionen. Vi tenker nytt og fokuserer på å være markedsorienterte. Den rette personen vil få en variert kundeportefølje og mulighet til å bli kjent med et mangfold av bransjer. Vi søker fortrinnsvis kandidater som kan gå inn i en Manager stilling eller som ser for seg dette som et naturlig neste steg.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • God forretningsforståelse og solide analytiske evner
 • Evne til å etablere tillit hos kolleger og kunder 
 • Evne til å ta utfordringer og vise initiativ 
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter
 • Nysgjerrighet og interesse for teknologi
 • Høyere utdannelse innen revisjon, økonomi, finans 
 • Minimum 2 års relevant erfaring, gjerne fra et større revisjonsselskap 

 

Har du nylig avsluttet studiet eller blir ferdig til sommeren 2019?

Vi tilbyr deg en unik start på karrieren din. Vi har en kultur der vi verdsetter generøsitet, og offensivitet, inkludering og nyskapning. For å levere de beste tjenestene til våre kunder trenger vi faglig dyktige, engasjerte og løsningsorienterte medarbeidere. Vi ser etter deg som er nysgjerrig og motivert for å lære.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Høyere utdannelse innen revisjon, økonomi eller finans. Bachelorkandidater i revisjon oppfordres også til å søke
 • Gode faglige resultater og solide analytiske evner
 • Gode samarbeidsevner
 • Erfaring fra studentverv, utveksling og/eller arbeid ved siden av studiene vil telle positivt
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter, både på engelsk og norsk

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ta gjerne kontakt med Vegard Andorsen på 99 72 84 53.

Søknadsfrist: 30.april. Søknader vil bli evaluert fortløpende.

 

 

Del på:

Fylke:

 • Møre og Romsdal

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

30.04.2019

Arbeidssted:

Ålesund/ Ulsteinvik

Kontaktpersoner:

Vegard Andorsen

mob: +47 99 72 84 53

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo