KPMG Advisory

Et av Norges ledende cybersikkerhetsmiljøer utvider i Nord-Norge

KPMG søker konsulenter innen cybersikkerhet

 • Vil du jobbe med Norges skarpeste sikkerhetsprosjekter for en global og høyt anerkjent virksomhet?
 • Trigges du av å jobbe med meningsfulle oppdrag og beskyttelse av kritisk digital infrastruktur? 
 • Ønsker du mulighet til å jobbe i et nasjonalt kompetansemiljø fra kontoret i Tromsø? 

Da kan dette være noe for deg! 

KPMG Cyber & Security yter stor tillit blant våre kunder. Dette gjør at vi inntar sentrale roller i en rekke nasjonale prosjekter som styrker beskyttelsen av kritisk digital infrastruktur som samfunnet avhenger av. Som prosjektleder, arkitekt eller teknologisk spesialist hjelper vi kundene våre i møte med et uoversiktlig og raskt eskalerende trusselbilde. Våre leveranser kjennetegnes av høy kvalitet og stor integritet - verdier fremmet av våre ansatte. 
 
Vårt rådgivningsmiljø har de siste årene mangedoblet seg, og har over tid levert den sterkeste veksten blant de fire store i Norge med sine omlag 500 rådgivere. Vi opplever stor etterspørsel for våre rådgivningstjenester innen informasjonssikkerhet, og utvider kapasiteten på våre kontorer i Tromsø og Bodø. KPMG ser etter profiler med noen års erfaring og ambisjoner om å utvikle konsulentkarrieren innen digital sikkerhet i et fartsfylt arbeidsmiljø med dedikerte medarbeidere. 
 
Dine oppdrag vil typisk være innenfor ett eller flere av disse områdene: 
 • Prosjektleder med ansvar for planlegging og gjennomføring av IT-sikkerhetsprosjekter
 • Arkitekt med ansvar for utarbeidelse av løsninger som hever sikkerheten i kritisk digital infrastruktur
 • Teknologiekspert med spesialistkompetanse på f.eks. skyløsninger, PKI eller e-ID
Som seniorkonsulent i KPMG har du en aktiv og oppsøkende rolle ovenfor kundene med ansvar for å skape prosjekter og muligheter for deg selv og dine kolleger.


Vi ser for oss at du har følgende kvalifikasjoner
: 

 • Mastergrad (minimum bachelor) i relevant fagområde som informatikk, informasjonsteknologi, informasjonssikkerhet eller andre digital teknologistudier
 • 5 års relevant arbeidserfaring (minimum 3 år) innen digital teknologi
 • God virksomhets- og forretningsforståelse
 • Erfaring fra forsvars-, justis-, beredskaps- eller helsesektoren vektes positivt
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter, både på norsk og engelsk

Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende mastergrad og manglende arbeidserfaring kan kompenseres for med svært gode resultater fra relevant utdanning. Erfaring med cybersikkerhet teller positivt, men er ikke et absolutt krav. Med annen relevant digital kompetanse og  stor interesse for informasjonssikkerhet, vil KPMG løfte din cyberkompetanse til nødvendig nivå.  
 
Oppdrag innen cybersikkerhet krever ofte sikkerhetsklarering på nivå HEMMELIG eller høyere. For å bli vurdert for stillingen må du derfor i tillegg til å ha plettfri vandel være norsk statsborger, eventuelt være statsborger fra en nært alliert med lengre opphold i Norge. 

KPMG Region nord

Vi består av om lag 100 kompetente medarbeidere på våre kontorer i Nord-Norge. Hos oss jobber revisorer, advokater, teknologer, økonomer, strateger og bransjespesialister side om side for å levere fremtidsrettede prosjekter som bidrar til å skape positive endringer, styrke konkurransekraften og øke tryggheten hos våre kunder. Med KPMGs regionale virksomhetsmodell kan du være tilknyttet våre kontorer i Tromsø eller Bodø samtidig som du jobber tett med teams i Oslo, Bergen og Stavanger.  

Digitaliseringen har gjort det mulig å utføre store deler av arbeidet uavhengig av lokasjon. Den ellers uønskede situasjonen i 2020 har fremskyndet denne utviklingen, og skapt større aksept blant våre kunder for fjernarbeid. Dette betyr av selv om du må beregne en del reisevirksomhet, vil du i hovedsak kunne utføre arbeidet fra din hjemby i Nord-Norge. Vi har også spennende prosjekter blant annet innenfor helse og teknologi for kunder basert i landsdelen. 

Hos oss vil du få: 

 • En unik mulighet til å utvikle din karriere
 • Mulighet for betydelig innflytelse i utviklingen av faggruppen for Cyber & Security nasjonal og bygging av et lokalt miljø i Tromsø eller Bodø
 • Et fartsfylt arbeidsmiljø med dedikerte medarbeidere og interessante oppdrag og ansvarsområder
 • Et godt faglig og sosialt miljø nasjonalt

Interessert?

Ta gjerne kontakt med Vilhelm Hoel, Director og leder for Advisory Nord, på 406 39 146 , eller Trygve Sanne Hardersen, Senior Manager i Management Consulting Tromsø, på 405 53 025 dersom du lurer på noe. 

Søknadsfrist er 10.januar 2021. Vi behandler søknader fortløpende, så send oss gjerne din søknad så snart som mulig. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

 • Troms og Finnmark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

10.01.2021

Arbeidssted:

Tromsø

Kontaktpersoner:

Trygve Sanne Hardersen

mob: +47 405 53 025

Vilhelm Hoel

mob: +47 406 39 146

Adresse:

Stakkevollveien 41 9292 Tromsø