KPMG Advisory

Ønsker du å lede utfordrende og tverrfaglige prosjekter i et av Norges ledende cyber- og sikkerhetsmiljøer?

KPMG søker erfarne prosjektledere innen cybersikkerhet

KPMGs cyber- og sikkerhetsmiljø er i stor vekst og har utviklet seg til å bli et av Nordens ledende miljøer innen cybersikkerhet.  Vi er spesielt sterkt posisjonert som rådgiver for samfunnskritiske aktører og tilbyr en kombinasjon av teknisk innsikt, bransjekunnskap og forretningsforståelse. Våre kunder er i gang med store moderniserings- og digitaliseringsprosjekter med høy kompleksitet, hvor sikkerhetsbrudd kan få alvorlige konsekvenser for både virksomheten og samfunnet. 

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og leter derfor etter flere dyktige kolleger slik at vi kan levere verdi til flere av Norges mest sentrale virksomheter. Vi kan love deg faglige utfordringer og vekstmuligheter fra første dag!  

Hvem ser vi etter?  

Vi ser etter deg som er erfaren innen prosjektledelse og som kan lede team innen kartlegging, forbedring og ivaretakelse av sikkerhetsstyring hos våre kunder. Du ønsker å skape innovative løsninger som understøtter forretningsbehov og samtidig bidrar til høyere sikkerhetsnivå.   

Du har lidenskap for teknologiske løsninger og evner å arbeide med både strategiske og  tekniske aspekter prosjekter. Du jobber målrettet, er sikkerhetsfokusert og holder deg oppdatert på nye trender innen teknologi, arkitekturstandarder og metodeverk.  

I KPMG jobber vi sammen for å løse utfordringer, samtidig er vi avhengig av medarbeidere som selv tar initiativ for å drive prosesser og prosjekter framover. Vår ideelle kandidat er inkluderende, deler av sin kunnskap og vil videreutvikle seg og andre innen fagområdet.  

Ønsket kompetanse: 

  • Relevant universitets- eller og høyskoleutdanning 
  • Minst 5 års erfaring i rollen som prosjektleder innen IT og/eller cybersikkerhet 
  • Bransjeerfaring fra forsvar, politi, helse, bank/finans, industri, energi eller andre samfunnskritiske sektorer  
  • Erfaring fra gjennomføring av større prosjekter   
  • Erfaring med risikostyring og governance 
  • Erfaring med relevant teknologi, for eksempel sky- eller identitetsløsninger, nettverk eller OT 
  • Kjennskap til lov- og sikkerhetskrav innen ITfor eksempel personvern eller sikkerhetsloven 
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig  

Det er ønskelig at du kan sikkerhetsklareres.  

Hva tilbyr vi?  

Vi tilbyr deg en variert og spennende arbeidshverdag samt faglig og sosialt felleskap med rundt 50 dyktige kollegaer med ulik bakgrunn og erfaring. Vi vektlegger kunnskaps- og erfaringsdeling og spiller hverandre gode. Hos oss har vi et inkluderende miljø der nytenkning verdsettes og vi kan utfordre hverandre. Du vil du få gode muligheter for faglig og personlig utvikling, både i det daglige arbeidet og som en del av KPMGs globale cybersikkerhetsteam med stor eksponering mot internasjonale kurs og kunder. 

Interessert?  

Ikke nøl med å ta kontakt med people-ansvarlig Stian Ervik på 94 14 12 55, Director Marianne Aas på 95 88 77 24 eller senior HR-konsulent Sara Stegen på 93 26 11 75 for mer informasjon.  

Vi har kontorer flere steder i landet og våre kontorer i Tromsø og Bergen er også på jakt etter flere dyktige kollegaer innen cybersikkerhet. Ta kontakt med Trygve Hardersen på 40 55 30 25 (Tromsø) eller Nils Harald Børve 40 63 97 02 (Bergen) om dette kan være aktuelle arbeidssteder for deg.  

Vi gleder oss til å høre fra deg og behandler søknader fortløpende. 

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Marianne Rønold Aas

mob: +47 95887724

Sara Stegen

mob: +47 93261175

Stian Ervik

mob: +47 94141255

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Stakkevollvegen 41 9010 Tromsø