KPMG KPMG Advisory

Business analyst

Business analyst

For at vi skal kunne jobbe med de mest spennende oppgavene, prosjektene og kundene er vi helt avhengig av at vi har de beste folka. Vi jobber til enhver tid med å opprettholde og styrke vår posisjon, og det får vi til ene og alene gjennom menneskene våre. Vi mener at en sterk posisjon gjør oss best i stand til å tilby de beste tjenester og råd til våre kunder. Dette igjen gjør at det kun finnes muligheter for deg som vil påvirke og skape fremtidens løsninger og tjenester.

Hva kjennetegner våre Business Analysts?

Våre Business Analysts jobber med IT-strategiske problemstillinger for de største virksomhetene i Norge.

Vi er opptatt av at den enkelte selv skal kunne velge hvilken retning man ønsker å utvikle seg mot. Hvis du er lidenskapelig opptatt av faglig utvikling vil vi tilrettelegge for at du kan fordype deg i denne retningen. Hvis du ønsker å kombinere fag og ledelse vil vi sammen sørge for at du vil få mulighet til å ta ulike prosjektlederroller i våre prosjekter.

Hvem er det vi ser etter?

Vi ser for oss at du har erfaring som IT-konsulent og har bidratt inn i flere større IT-prosjekter, hvor du har jobbet med IT-strategi, styringsmodeller, operasjonsmodeller eller skytjenester. Du har gjerne erfaring fra leverandør- og kontraktsoppfølging og erfaring fra helsesektoren og offentlig sektor er et pluss. Kort oppsummert tenker vi at din bakgrunn og erfaring gjør at du har meget god teknisk forståelse i tillegg til å ha en sterk forretningsmessig forståelse.

Hvordan vil arbeidshverdagen din være hos oss?

  • «Startup feeling»: Vi bygger og endrer oss kontinuerlig. Med oss har du muligheten til å være med fra starten av og ha stor påvirkningskraft på hvordan vi utvikler oss.
  • «Verdibasert ledelse» Vi bryr oss om hverandre og ønsker at alle skal lykkes. Vi deler kompetanse og ideer som alle har nytte av.
  • «Lave skuldre» og rom for personlighet: Vi har det gøy på jobb! Humor, selvironi og manglende selvhøytidelighet kjennetegner våre ansatte.
  • Spennende muligheter: Krevende og motiverende kunder som tilbyr spennende prosjekter og kreative problemstillinger.
  • Kompetansedeling: Vi forventer at man ikke bare lærer selv, men også deler kompetansen sin med kollegaer.
  • Kompetansebygging: Våre prosjektteam bemannes basert på kompetanse og karrieremål, ikke etter avdeling eller stillingsgrad.
  • Løsningsorientert: Vårt mål er å finne løsninger som utgjør reell forskjell for våre kunder.

Les mer om teknologimiljøet i KPMG her.

Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Svar på noen enkle spørsmål og legg ved CV’en din, så tar vi kontakt med deg. Vi går daglig gjennom de spennende CV’ene som har kommet inn.

Ring oss gjerne – vi ser frem til å bli bedre kjent med deg.

Beate Brovig Auke +4740639033 eller beate.brovig.auke@kpmg.no

Vi søker også etter nye kollegaer i en rekke andre roller. Hvis du kanskje heller er mer interessert i å fordype deg i andre fagretninger, se også de andre rollene vi er på utkikk etter.

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Søknadsfrist:

Løpende

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo