KPMG

Microsoft Data Analyst

For at vi skal kunne jobbe med de mest spennende oppgavene, prosjektene og kundene er vi helt avhengig av at vi har de beste folka. Vi jobber til enhver tid med å opprettholde og styrke vår posisjon, og det får vi til ene og alene gjennom menneskene våre. Vi mener at en sterk posisjon gjør oss best i stand til å tilby de beste tjenester og råd til våre kunder. Dette igjen gjør at det kun finnes muligheter for deg som vil påvirke og skape fremtidens løsninger og tjenester. 

Vi leverer hele bredden av tjenester innen data og analyse, automasjon, maskinlæring og kunstig intelligens. Vi er virksomheters partner fra strategi til implementering og rapportering – og nå trenger vi deg! 

Hva kjennetegner våre Microsoft Data Analysts? 

Våre Microsoft Data Analysts deltar aktivt i ulike prosjekter og programmer hos store og mellomstore kunder i både offentlig og privat sektor. Du ser løsninger hvor andre ser problemer og ønsker å gjøre en forskjell. Du vet at kundene sitter på mange ulike datakilder som kan foredles til mer innsikt og bedre beslutninger. Du er overbevisende, men samtidig ydmyk, i dialogen om hvorfor dine funn og antagelser vil skape merverdi. Du liker å jobbe i hele spekteret fra dataintegrasjon, datavasking til brukervennlige visualiseringer. 

Vi er opptatt av at du selv skal kunne bidra i hvilken retning du ønsker å utvikle seg mot. Hvis du er lidenskapelig opptatt av faglig utvikling vil vi tilrettelegge for at du kan fordype deg i denne retningen. Hvis du ønsker å kombinere fag og ledelse vil vi sammen sørge for at du vil få mulighet til å ta ulike ledelsesroller i våre prosjekter.    

Hvem er det vi ser etter? 

Vi trenger flere nye kollegaer med ulikt erfaringsnivå. Vi tror at de nye spesialistene vi får om bord har 3+ års erfaring med å utvikle løsninger og prosjekter i offentlig og/ eller privat sektor. Vi tenker at bakgrunnen din gjør at du har erfaring med ulike verktøy, plattformteknologier, datamodellering og smidige utviklingsprosjekter. Videre ser vi for oss at du har tilegnet deg ulike sertifiseringer innen cloud- og plattform-teknologier, samt andre analyseverktøy.  

Et veldig relevant supplement til profilen din vil være at du har erfaring: 

 • med bruk av SQL Server/SSIS/SSAS miljø, Power Plattform m/Power BI og Azure miljøet (med alle tjenester) med CD/CI, API, DevOps, DataOps 
 • med andre ETL/ELT løsninger og datavarehus 

Hvordan vil arbeidshverdagen din være hos oss? 

 • «Startup feeling»: Vi bygger og endrer oss kontinuerlig. Med oss har du muligheten til å være med fra starten av og har stor påvirkningskraft på hvordan vi utvikler oss. 
 • «Verdibasert ledelse» Vi bryr oss om hverandre og ønsker at alle skal lykkes. Vi deler kompetanse og ideer som alle har nytte av. 
 • «Lave skuldre» og rom for personlighet: Vi har det gøy på jobb! Humor, selvironi og manglende selvhøytidelighet kjennetegner våre ansatte. 
 • Spennende muligheter: Krevende og motiverende kunder som tilbyr spennende prosjekter og kreative problemstillinger. 
 • Kompetansedeling: Vi forventer at man ikke bare lærer selv, men også deler kompetansen sin med kollegaer. 
 • Kompetansebygging: Våre prosjektteam bemannes basert på kompetanse og karrieremål, ikke etter avdeling eller stillingsgrad. 
 • Målorientert: Vi gjør gjerne proof-of-concepts, men vårt mål er å finne løsninger som utgjør reell forskjell for våre kunder.  

Møt noen av dine fremtidige kollegaer: 

 • Halvar Trøyel Nerbø - Data Engineer & Architect - LinkedIn 
 • Maria Tishkova – Senior Associate - LinkedIn 
 • Frida Elise Pettersen - Manager - LinkedIn 

Les mer om teknologimiljøet i KPMG her.

Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg! 

Svar på noen enkle spørsmål og legg ved CV’en din, så tar vi kontakt med deg. Vi går daglig gjennom de spennende CV’ene som har kommet inn.  

Ring oss gjerne – vi ser frem til å bli bedre kjent med deg. 

Atle Melbo +4799419052 eller atle.melbo@kpmg.no.  

Vi søker også etter nye kollegaer i en rekke andre roller. Hvis du kanskje heller er mer interessert i å fordype deg i andre fagretninger, se også de andre rollene vi er på utkikk etter. 

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Søknadsfrist:

Løpende

Tiltredelse:

Etter nærmere avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Atle Melbo

mob: +47 994 19 052

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse: