KPMG Advisory

Rådgivere Microsoft 365

For at vi skal kunne jobbe med de mest spennende oppgavene, prosjektene og kundene er vi helt avhengig av at vi har de beste folka. Vi jobber til enhver tid med å opprettholde og styrke vår posisjon, og det får vi til ene og alene gjennom menneskene våre. Vi mener at en sterk posisjon gjør oss best i stand til å tilby de beste tjenester og råd til våre kunder. Dette igjen gjør at det kun finnes muligheter for deg som vil påvirke og skape fremtidens løsninger og tjenester.

Hva kjennetegner våre rådgivere og spesialister innen Microsoft 365 (Digital Arbeidsplass)?

KPMG er en ledende aktør globalt og i Norge innenfor digital rådgiving og ledelse. Våre kunder beveger seg inn i en stadig mer digital virkelighet og vi merker en økende etterspørsel av vår kompetanse i markedet.

Rådgiverne innen Digital Arbeidsplass arbeider med noen av de mest utfordrende digitaliserings- og transformasjonsprosjektene i Norge, både i offentlig og privat sektor. Vi vokser raskt, og søker nå flere spesialister til nasjonale og internasjonale oppdrag. Vi søker deg som brenner for å finne nye måter å bruke moderne teknologier på, øke produktivitet, effektivisere, bedre brukervennlighet og bidra til realisering av forretningsstrategi.

Vi er opptatt av at den enkelte selv skal kunne velge hvilken retning man ønsker å utvikle seg mot. Hvis du er lidenskapelig opptatt av faglig utvikling vil vi tilrettelegge for at du kan fordype deg i denne retningen. Hvis du ønsker å kombinere fag og ledelse vil vi sammen sørge for at du vil få mulighet til å ta ledelsesroller i våre prosjekter.

Hvem er det vi ser etter?

Vi er på utkikk etter flere nye kollegaer med ulikt erfaringsnivå. Vi tror at du matcher en av profilene nedenunder. Avhengig av din profil og erfaring vil vi sammen skreddersy en pakke som gjør at du best mulig får brukt og utviklet din fag- og lederkompetanse og innovasjonskraft. For å lykkes hos oss må du være en utpreget lagspiller med et sterkt ønske om å bidra til videreutviklingen av vår digitale rådgivning. Gjennom din evne til å lytte skaper du tillit på alle nivåer samtidig som du ikke er redd for å utfordre 'status quo'. Du er vant med høyt arbeidstempo og trives med å håndtere mange prosesser samtidig. I tillegg er du positiv, nysgjerrig og løsningsorientert som person.

Rådgiver

 • Mer enn 3 års erfaring med ulike prosjekter innen M365
 • God kompetanse innen compliance og sikkerhet i M365

Et veldig relevant supplement til profilen din vil være at du har:

 • Konsulenterfaring
 • Eksamen MS-500

Strategisk rådgiver

 • Mer enn 7 års erfaring med strategisk rådgivning og ledelse i ulike prosjekter innen M365
 • Linjeleder- og/ eller konsulenterfaring hvor du har hatt ulike former for ledelsesansvar, risikostyring, teknisk landskap og endringsledelse innen M365-prosjekter
Vi ønsker oss nye kollegaer fra hele Norge. Hovedkontoret vårt er i Oslo, men vi tilrettelegger gjerne for hjemmekontorløsning for de riktige kandidatene.

Hvordan vil arbeidshverdagen din være hos oss?

 • «Startup feeling»: Vi bygger og endrer oss kontinuerlig. Med oss har du muligheten til å være med fra starten av og har stor påvirkningskraft på hvordan vi utvikler oss.
 • «Verdibasert ledelse» Vi bryr oss om hverandre og ønsker at alle skal lykkes. Vi deler kompetanse og ideer som alle har nytte av.
 • «Lave skuldre» og rom for personlighet: Vi har det gøy på jobb! Humor, selvironi og manglende selvhøytidelighet kjennetegner våre ansatte.
 • Spennende muligheter: Krevende og motiverende kunder som tilbyr spennende prosjekter og kreative problemstillinger.
 • Kompetansedeling: Vi forventer at man ikke bare lærer selv, men også deler kompetansen sin med kollegaer.
 • Kompetansebygging: Våre prosjektteam bemannes basert på kompetanse og karrieremål, ikke etter avdeling eller stillingsgrad.
 • Målorientert: Vi gjør gjerne proof-of-concepts, men vårt mål er å finne løsninger som utgjør reell forskjell for våre kunder.

Møt noen av dine fremtidige kollegaer:

Anniken Brekke

Marianne Heimdal

Mie Johannessen

Joakim Thorvildsen Johansen

Lær mer om Digital Arbeidsplass i KPMG her.

Les mer om teknologimiljøet i KPMG her.


Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Svar på noen enkle spørsmål og legg ved CV’en din, så tar vi kontakt med deg. Vi går daglig gjennom de spennende CV’ene som har kommet inn.

Ring oss gjerne – vi ser frem til å bli bedre kjent med deg.

Mie Johannessen +4797070290 / mie.johannessen@kpmg.no eller Joakim Johansen +4747249429 / joakim.johansen@kpmg.no

Vi søker også etter nye kollegaer i en rekke andre roller. Hvis du kanskje heller er mer interessert i å fordype deg i andre fagretninger, se også de andre rollene vi er på utkikk etter.

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Arbeidssted:

Hele Norge

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo