KPMG Advisory

Dynamics 365 – Funksjonelle og tekniske arkitekter, fagkonsulenter og utviklere

For at vi skal kunne jobbe med de mest spennende oppgavene, prosjektene og kundene er vi helt avhengig av at vi har de beste folka. Vi jobber til enhver tid med å opprettholde og styrke vår posisjon, og det får vi til ene og alene gjennom menneskene våre. Vi mener at en sterk posisjon gjør oss best i stand til å tilby de beste tjenester og råd til våre kunder. Dette igjen gjør at det kun finnes muligheter for deg som vil påvirke og skape fremtidens løsninger og tjenester.

Hva kjennetegner våre rådgivere og spesialister innen Dynamics 365?

Våre rådgivere og spesialister innen Dynamics 365 bekler roller som funksjonelle arkitekter, tekniske arkitekter, fagkonsulenter og utviklere. Vi har et solid fagmiljø med erfaring både fra implementeringssiden og fra kundesiden. Det som skiller KPMG fra en tradisjonell ERP og CRM leverandør er bredden både innenfor rådgivning, med spisskompetanse innen prosessoptimalisering, og teknologi, der det meste av Microsoft porteføljen er dekket. KPMG har status som den nest største Microsoft partneren i verden, og jobber globalt med utviklinger av tjenester tilknyttet de ulike produktene. Kombinasjonen av prosess- og teknologikompetanse gjør KPMG til en unik leverandør av disse tjenestene.

Vi er opptatt av at den enkelte selv skal kunne velge hvilken retning man ønsker å utvikle seg mot. Hvis du er lidenskapelig opptatt av faglig utvikling vil vi tilrettelegge for at du kan fordype deg i denne retningen. Hvis du ønsker å kombinere fag og ledelse vil vi sammen sørge for at du vil få mulighet til å ta ledelsesroller i våre prosjekter.

Hvem er det vi ser etter?

Vi er på utkikk etter flere nye kollegaer med ulikt erfaringsnivå i flere forskjellige roller. Vi tror at du matcher en av profilene nedenunder. Avhengig av din profil og erfaring vil vi sammen skreddersy en pakke som gjør at du best mulig får brukt og utviklet din fag- og lederkompetanse og innovasjonskraft.     

Funksjonell arkitekt

 • Erfaring med arkitekt rollen i implementering av Dynamics 365 Finance & Operation, Commerce og/eller CE & Field Service fra kunde- eller leverandørsiden
 • Alternativt erfaring med implementering av andre ERP-løsninger som SAP, Oracle, M3 eller tilsvarende.
 • Erfaring og interesse for hvordan samspillet mellom teknologi og forretningsprosesser

Teknisk arkitekt

 • Erfaring med implementering av Dynamics 365 Finance & , Commerce og/eller CE & Field Service fra kunde- eller leverandørsiden
 • Erfaring som teknisk arkitekt eller teknisk konsulent innen Microsofts forretningsapplikasjoner

Utvikler

 • Erfaring med implementering av Dynamics 365 Finance & Operation og/ eller Commerce fra kunde- eller leverandørsiden
 • Erfaring med utvikling i Dynamics 365, Logic Apps og/eller Commerce (POS)

Erfaren konsulent

 • Erfaring med implementering av Dynamics 365 Finance & Operation, Commerce og/eller CE & Field Service fra kunde- eller leverandørsiden
 • Alternativt erfaring med implementering av andre ERP-løsninger som Sap, Oracle, M3 eller tilsvarende.
 • Erfaring og interesse for hvordan samspillet mellom teknologi og forretningsprosesser

Konsulent

 • Interesse for hvordan virksomheter kan utnytte teknologi for å forbedre forretningsprosesser
 • Et ønske om å bygge implementeringskompetanse for en rekke ulike spennende kunder

 

Vi ønsker oss nye kollegaer fra hele Norge. Hovedkontoret vårt er i Oslo, men vi tilrettelegger gjerne for hjemmekontorløsning for de riktige kandidatene.
 

Hvordan vil arbeidshverdagen din være hos oss?

 • «Startup feeling»: Vi bygger og endrer oss kontinuerlig. Med oss har du muligheten til å være med fra starten av og har stor påvirkningskraft på hvordan vi utvikler oss.
 • «Verdibasert ledelse» Vi bryr oss om hverandre og ønsker at alle skal lykkes. Vi deler kompetanse og ideer som alle har nytte av.
 • «Lave skuldre» og rom for personlighet: Vi har det gøy på jobb! Humor, selvironi og manglende selvhøytidelighet kjennetegner våre ansatte.
 • Spennende muligheter: Krevende og motiverende kunder som tilbyr spennende prosjekter og kreative problemstillinger.
 • Kompetansedeling: Vi forventer at man ikke bare lærer selv, men også deler kompetansen sin med kollegaer.
 • Kompetansebygging: Våre prosjektteam bemannes basert på kompetanse og karrieremål, ikke etter avdeling eller stillingsgrad.
 • Målorientert: Vi gjør gjerne proof-of-concepts, men vårt mål er å finne løsninger som utgjør reell forskjell for våre kunder.


Møt noen av dine fremtidige kollegaer:

Åge Staff

Trine Johannessen

Bjørn Ove Halvorsen

Ane Maren Rambjør

Cathrine Bruvold 

Les mer om teknologimiljøet i KPMG her.

Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Svar på noen enkle spørsmål og legg ved CV’en din, så tar vi kontakt med deg. Vi går daglig gjennom de spennende CV’ene som har kommet inn.

Ring oss gjerne – vi ser frem til å bli bedre kjent med deg.

Åge Staff  +4798227505 / age.staff@kpmg.no, Trine Johannessen +4791715948 / trine.johannessen@kpmg.no eller Synne Røil +4792484474 / synne.roil@kpmg.no.

Vi søker også etter nye kollegaer i en rekke andre roller. Hvis du kanskje heller er mer interessert i å fordype deg i andre fagretninger, se også de andre rollene vi er på utkikk etter.

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Arbeidssted:

Hele Norge

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse: