KPMG Advisory

Rådgivere, arkitekter, teknikere og utviklere – DevSecOps og Zero Trust

For at vi skal kunne jobbe med de mest spennende oppgavene, prosjektene og kundene er vi helt avhengig av at vi har de beste folka. Vi jobber til enhver tid med å opprettholde og styrke vår posisjon, og det får vi til ene og alene gjennom menneskene våre. Vi mener at en sterk posisjon gjør oss best i stand til å tilby de beste tjenester og råd til våre kunder. Dette igjen gjør at det kun finnes muligheter for deg som vil påvirke og skape fremtidens løsninger og tjenester.

Vi har store ambisjoner om å bli det ledende miljøet i Norge innenfor neste generasjons infrastruktur, plattform og sikkerhet. Dette vil vi oppnå med å rekruttere og utvikle de beste folka, og ikke minst levere over all forventning på de kuleste oppdragene!

I tillegg til tett samarbeid med andre KPMG-kollegaer, er vi blant verdens største partnere hos både Microsoft, Amazon og Google, noe som gir oss unik tilgang på ny kunnskap.

For å si det veldig enkelt: Har du konsulent genet i kroppen, og erfaring som gjør at du kan klikke av i boksen for enten DevSecOps eller Zero Trust, så er vi veldig interessert i å snakke meg deg om fremtidsmuligheter.

Hva kjennetegner våre rådgivere og spesialister innen DevSecOps og Zero Trust?

Våre rådgivere og spesialister bekler roller som tekniske arkitekter, utviklere og konsulenter i samarbeid med en rekke ulike spennende kunder. Vi har et solid fagmiljø med høyt fokus på å hjelpe hverandre til å bli enda bedre i det vi gjør.

Vi er opptatt av at den enkelte selv skal kunne velge hvilken retning man ønsker å utvikle seg mot. Hvis du er lidenskapelig opptatt av faglig utvikling vil vi tilrettelegge for at du kan fordype deg i denne retningen. Hvis du ønsker å kombinere fag og ledelse vil vi sammen sørge for at du vil få mulighet til å ta ledelsesroller i våre prosjekter.

Hvem er det vi ser etter?

Vi er på utkikk etter flere nye kollegaer med ulikt erfaringsnivå i flere forskjellige roller, og de som motiveres av å dele nye nytt de har lært med både kunder, kollegaer og venner i community. Avhengig av din profil og erfaring vil vi sammen skreddersy en pakke som gjør at du best mulig får brukt og utviklet din fag- og lederkompetanse og innovasjonskraft.          

Rådgiver, arkitekt, tekniker og utvikler DevSecOps og Zero Trust

Erfaring med å designe, implementere og veilede organisasjoner rundt bruken av ett eller flere av følgende temaer

 • Microsoft 365 Security and Compliance
 • Microsot Azure Security and Compliance
 • Teknisk design og implementering av sikkerhetsfunksjoner
 • Design og utvikling av software løsninger med høyt fokus på sikkerhet
Vi ønsker oss nye kollegaer fra hele Norge. Hovedkontoret vårt er i Oslo, men vi tilrettelegger gjerne for hjemmekontorløsning for de riktige kandidatene.
 

Teknisk landskap:

Analytics Platforms, Compute, Containers, Database, DevOps, JavaScript/TypeScript, C#, Internet of Things, Python, Mobile Device Management, Identity, Security, Storage, Web Development, Integration Services, Microsoft Teams Development, Hybrid Cloud. 

Hvordan vil arbeidshverdagen din være hos oss?

 • «Startup feeling»: Vi bygger og endrer oss kontinuerlig. Med oss har du muligheten til å være med fra starten av og har stor påvirkningskraft på hvordan vi utvikler oss.
 • «Verdibasert ledelse» Vi bryr oss om hverandre og ønsker at alle skal lykkes. Vi deler kompetanse og ideer som alle har nytte av.
 • «Lave skuldre» og rom for personlighet: Vi har det gøy på jobb! Humor, selvironi og manglende selvhøytidelighet kjennetegner våre ansatte.
 • Spennende muligheter: Krevende og motiverende kunder som tilbyr spennende prosjekter og kreative problemstillinger.
 • Kompetansedeling: Vi forventer at man ikke bare lærer selv, men også deler kompetansen sin med kollegaer.
 • Kompetansebygging: Våre prosjektteam bemannes basert på kompetanse og karrieremål, ikke etter avdeling eller stillingsgrad.
 • Målorientert: Vi gjør gjerne proof-of-concepts, men vårt mål er å finne løsninger som utgjør reell forskjell for våre kunder.

Møt noen av dine fremtidige kollegaer:

Karin Ileby

Amund Gjestad

Sanna Diana Tomren

Aslak Østgård Tangen

Anders Eide

Les mer om teknologimiljøet i KPMG her.

Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Svar på noen enkle spørsmål og legg ved CV’en din, så tar vi kontakt med deg. Vi går daglig gjennom de spennende CV’ene som har kommet inn.

Ring oss gjerne – vi ser frem til å bli bedre kjent med deg.

Anders Eide +4741806663 eller anders.eide@kpmg.no

Vi søker også etter nye kollegaer i en rekke andre roller. Hvis du kanskje heller er mer interessert i å fordype deg i andre fagretninger, se også de andre rollene vi er på utkikk etter.

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

Løpende

Arbeidssted:

Hele Norge

Kontaktpersoner:

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo