KPMG Law Advokatfirma

Lønnsmedarbeider

KPMG Tax søker lønnsmedarbeider

Ønsker du å jobbe med nasjonale og internasjonale kunder i et spennende globalt nettverk?

KPMG Tax As er et autorisert regnskapsførerselskap, 100% eid av KPMG Law Advokatfirma AS. Vårt hovedfokus er bistand til utenlandske selskaper som har virksomhet eller prosjekter i Norge. Vår kundeportefølje består i dag av ca. 500 selskaper som driver innenfor mange bransjer, og spenner fra internasjonale bygg- og anleggsselskaper med store prosjekter i Norge, selskaper innenfor skipsbygging og oljeservice, via filialer og datterselskaper av internasjonale farmasi- og oljeselskaper, til noen av Europas største netthandelsvirksomheter.

Gjennom vår nære tilknytning til KPMG Law og resten av det norske og internasjonale KPMG-nettverket, kan vi i tillegg formidle verdiskapende bistand innenfor arbeids- og tariffrett, internasjonale trygde- pensjons- og forsikringsspørsmål, transfer pricing, integrity due dilligence, markeds- og konkurrentanalyser, tilbudsstøtte mm. Vår ambisjon er at vi skal være noe annet og langt mer enn en regnskapsfører for våre kunder; vi skal også være deres strategiske samarbeidspartner som hjelper dem til å forstå, og lykkes i det norske markedet.

Vi er nå i sterk vekst, og ser etter en lønnsmedarbeider til avdelingen 'Foreign Business Services' i Oslo.

Hos oss vil du få muligheten til å arbeide med spennende og utfordrende saker, samt samarbeide med erfarne advokater, skatterådgivere og assistenter både fra KPMG Law Advokatfirma og vårt internasjonale nettverk.

Ditt ansvar vil være å bistå utenlandske selskaper, som har aktiviteter og ansatte i Norge, med å ivareta deres forpliktelser ovenfor norske myndigheter, herunder:

 • Lønnsrapportering:
  • Sette opp nye kunder og ansatte i lønnssystemet (Visma lønn)
  • Månedlig innrapportering av lønn (herunder skatteberegninger bruttolønn/nettolønn)
  • Terminvis betaling av skatt

I tillegg til lønnskjøring vil du også bistå våre kunder med å overholde gjeldende registrerings- og rapporteringsforpliktelser i Norge, herunder;

 • Registrering av selskaper i Brønnøysundregisteret
 • Registrering av kontrakter og ansatte hos skattemyndighetene
 • Søknad om skattekort/ID-kontroll
 • Søknad om unntak fra norsk trygd
 • Bistand med skattemelding

Vi ser primært etter deg som har:

 • Erfaring som lønnsmedarbeider. Erfaring med lønnskjøring for utenlandske selskaper er en fordel, men ikke et absolutt krav
 • Kjennskap til Visma Lønn eller lignende lønnssystem, Altinn.no og A-ordningen, time- og HR-systemer er en fordel
 • Gode Excel-kunnskaper
 • Gode kommunkiasjonsferdigheter, både skrifltig og muntlig (på engelsk og norsk)
 • Vi oppfordrer også nyutdannede med relevant utdanning (økonomisk/administrativ) å søke på stillingen

Hos oss vil du jobbe tett sammen med prosjektleder, men det er også forventet at du er selvstendig og evner å drive prosjektene fremover på egenhånd

For å lykkes hos oss må du ha engasjement, samarbeidsvilje og fokus på kvalitet. Det er viktig at du er nøyaktig og strukturert, samt har høy arbeidskapasitet. Forretningsforståelse og evne til å skape gode relasjoner med kunder er nødvendige egenskaper. Du er offensiv, kreativ og finner praktiske løsninger for dine kunder. Du får energi av å hjelpe andre og forstår at du i din rolle er en nøkkelperson som rådgiver, og samarbeidspartner, ikke bare som leverandør.

Vi har et flott kollegialt miljø og hos oss legges forholdene til rette for at du kan bli eksperten innenfor ditt område, samt får god faglig utvikling.

Nysgjerrig? Ta gjerne kontakt med Saira Ali Hussain (tlf: 936 02 464) dersom du har spørsmål.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Søknadsfrist:

31.01.21

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Saira Ali Hussain

mob: +47 93602464

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo