KPMG

Ønsker du å lede utfordrende og tverrfaglige prosjekter i et av Norges ledende cyber- og sikkerhetsmiljøer?

KPMG søker erfarne rådgivere innen sikkerhet og beredskap

KPMGs tverrfaglige sikkerhetsmiljø er i stor vekst og har utviklet seg til å bli et av Nordens ledende miljøer innen sikkerhetstjenester.  Vi er spesielt sterkt posisjonert som rådgiver for samfunnskritiske aktører og tilbyr en kombinasjon av teknisk innsikt, bransjekunnskap og forretningsforståelse. Våre kunder er i gang med store moderniserings- og digitaliseringsprosjekter med høy kompleksitet, hvor sikkerhetsbrudd kan få alvorlige konsekvenser for både virksomheten og samfunnet.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og leter derfor etter flere dyktige kolleger slik at vi kan levere verdi til flere av Norges mest sentrale virksomheter. Vi kan love deg faglige utfordringer og vekstmuligheter fra første dag! 

Hvem ser vi etter? 

Vi ser etter deg som har god erfaring med sikkerhets- og beredskapsarbeid, helst fra samfunnskritiske virksomheter. Du er erfaren innen prosjektledelse og vil kunne lede team innen kartlegging, forbedring og ivaretakelse av sikkerhet og beredskapsarbeid hos våre kunder. Samtidig jobber du målrettet og holder deg oppdatert på nye trender innen teknologi, metodeverk og trusselbilde.

Du har en lidenskap for sikkerhets- og beredskapsfaget og ønsker å bidra til et solid og rettidig sikkerhet- og beredskapsnivå som understøtter forretningsbehov. Du har god kjennskap til teknologiske løsninger og verktøy som kan bidra til en helhetlig tilnærming for våre kunder. For å lykkes i denne rollen må du evne å arbeide både på strategisk og operasjonelt nivå.

I KPMG jobber vi sammen for å løse utfordringer, samtidig er vi avhengig av medarbeidere som selv tar initiativ til å drive prosesser og prosjekter framover. Vår ideelle kandidat er inkluderende, deler av sin kunnskap og vil videreutvikle seg og andre innen fagområdet. 

Ønsket kompetanse:

  • Relevant utdanning innen samfunnsvitenskap, statsvitenskap, sikkerhet og beredskap, kriseledelse, samfunnsøkonomi, ingeniørfaglig kompetanse eller lignende.
  • Minst 5 års erfaring som sikkerhetsrådgiver, med kjennskap til lov- og sikkerhetskrav, for eksempel personvern eller sikkerhetsloven
  • Erfaring med gjennomføring av større prosjekter, helst knyttet til sikkerhets- og beredskapsarbeid
  • Relevant bransjeerfaring fra forsvar, politi, helse, bank/finans, industri, energi eller andre samfunnskritiske sektorer. 
  • Erfaring med relevante verktøy som benyttes innen sikkerhet- og beredskapsarbeid er en fordel. Eksempelvis krisehåndteringsverktøy og rammeverk for sikkerhetsstyring
  • Kunnskap innen cybersikkerhet vil også være en fordel
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Det er ønskelig at du kan sikkerhetsklareres.

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr deg en variert og spennende arbeidshverdag samt faglig og sosialt felleskap med rundt 50 dyktige kollegaer med ulik bakgrunn og erfaring. Vi vektlegger kunnskaps- og erfaringsdeling og spiller hverandre gode. Hos oss har vi et inkluderende miljø der nytenkning verdsettes, og vi kan utfordre hverandre. Du vil du få gode muligheter for faglig og personlig utvikling, både i det daglige arbeidet og som en del av KPMGs globale cyber og sikkerhetsteam med stor eksponering mot internasjonale kurs og kunder.

Interessert?

Ikke nøl med å ta kontakt med leder for sikkerhet og beredskap, Stian Ervik på 94 14 12 55, eller senior HR-konsulent Sara Stegen på 93 26 11 75 for mer informasjon.

Vi gleder oss til å høre fra deg og behandler søknader fortløpende.

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Søknadsfrist:

Løpende

Tiltredelse:

Etter nærmere avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo