KPMG KPMG Advisory

Lyst til å jobbe med implementering av markedets ledende skybaserte innkjøpssystem?

For at vi skal kunne jobbe med de mest spennende oppgavene, prosjektene og kundene er vi helt avhengig av at vi har de beste folka. Vi jobber til enhver tid med å opprettholde og styrke vår posisjon, og det får vi til ene og alene gjennom menneskene våre. Vi mener at en sterk posisjon gjør oss best i stand til å tilby de beste tjenester og råd til våre kunder. Dette igjen gjør at det kun finnes muligheter for deg som vil påvirke og skape fremtidens løsninger og tjenester.

Vi leverer hele bredden av tjenester innen data og analyse, automasjon, maskinlæring og kunstig intelligens. Vi er virksomheters partner fra strategi til implementering og rapportering – og nå trenger vi deg!

Hva kjennetegner våre prosjektledere?

Vi hjelper våre kunder med å profesjonalisere og forbedre sine innkjøpsfunksjoner. Gjennom dette realiserer vi betydelige gevinster, oppnår effektivitetsgevinster og reduserer risiko. Våre tjenester innen digitalisering av innkjøp er meget etterspurt. 

Våre innkjøpseksperter jobber under tjenesteområdet Operations, som er en del av KPMGs rådgivningsavdeling. I løpet av de 4 siste årene har vi opplevd stor vekst og gått fra 15 til 45 ansatte. Vi vinner stadig flere av de prestisjefylte, komplekse transformasjons- og kostnadsreduserende prosjektene, både i privat og offentlig sektor. Her leverer vi prosjektteam som jobber med helhetlige leveranser, fra analyse til transformasjon og implementering.

Et brukervennlig innkjøpssystem er nøkkelen til å realisere gevinster, øke effektivitet og redusere risiko i verdikjeden. Vi jobber med ledende skybaserte innkjøpssystemer på markedet, og KPMGs ubestridte kompetanse innen Procurement Technology har gitt oss posisjonen som den ledende implementeringspartneren til blant annet Coupa på verdensbasis. I Norden er KPMG den desidert største implementeringsrådgiveren med pågående prosjekter hos ledende aktører i Norge, Sverige og Danmark.

Grunnet betydelig etterspørsel etter våre tjenester søker vi nå flere kollegaer som har lyst å jobbe med implementeringer av løsninger innen Procurement og digitale teknologier.

Hvorfor skal du vise interesse for stillingene?

 • For det første har vi en stor etterspørsel etter nye spennende prosjekter innen transformasjon og kostnadsreduksjon på vei inn, og derfor trenger vi flere dyktige og sultne kollegaer som kan lede disse prosjektene. Vi er ikke låst til en bransje, noe som gjør at du får muligheten til å bli kjent med flere bransjer og oppleve større variasjon.
 • Vi har et velutprøvd metodeverk og leveransemodell som er testet på selskaper i offentlig og privat sektor, på tvers av landegrenser. Dette gir en sikkerhet og profesjonalitet i hvordan vi gjennomfører oppdragene våre.
 • Du får jobbe med markedets ledende skybaserte innkjøpssystem hos den største globale implementeringspartneren deres, noe som gjør at du får tilgang til en stor erfaringsbase du kan lære av og utvikle deg gjennom.
 • Du blir en del av et ledende fagmiljø med spisskompetanse innen Procurement Technology som vil være positivt for din læring og trivsel, da vi har stort fokus på å ha et aktivt og sosialt fagmiljø hvor alle bidrar og møtes i tillegg til at du vil lære mye i samhandlingen med dyktige kollegaer ute i prosjektene og nærheten til våre kunder.
 • Du får opplæring og sertifisering i relevante verktøy og metoder i et miljø som har stort fokus på kompetanse og karriereutvikling
 • Innen rådgivning hadde vi siste år en stor vekst, og vi fortsetter å vinne de prestisjefylte prosjektene. Dette gir deg en trygghet om at du kommer til rett sted.
 • Vi har gode betingelser, hvor ditt personlige bidrag også utgjør en forskjell.

Hvem ser vi etter?

Du har erfaring med implementering og konfigurering av enten skybaserte innkjøpssystemer som f.eks Coupa, SAP Ariba, Ivalua, eller med ERP-systemer, og du har en god forståelse for sammenhengen mellom flere ulike systemer. I tillegg har du har minimum 3 års erfaring med enten innkjøp, logistikk eller supply chain management. Du er analytisk og strukturert, og du har svært gode kommunikasjonsferdigheter, både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. I bunnen har du en relevant utdanning innen økonomi/innkjøp eller innen IT.

Møt noen av dine fremtidige kollegaer:

Maja Lisa Jørgensen

Martin Molnberg

Les mer om teknologimiljøet i KPMG her.

Hvordan vil arbeidshverdagen din være hos oss?

 • «Startup feeling»: Vi bygger og endrer oss kontinuerlig. Med oss har du muligheten til å være med fra starten av og har stor påvirkningskraft på hvordan vi utvikler oss.
 • «Verdibasert ledelse» Vi bryr oss om hverandre og ønsker at alle skal lykkes. Vi deler kompetanse og ideer som alle har nytte av.
 • «Lave skuldre» og rom for personlighet: Vi har det gøy på jobb! Humor, selvironi og manglende selvhøytidelighet kjennetegner våre ansatte.
 • Spennende muligheter: Krevende og motiverende kunder som tilbyr spennende prosjekter og kreative problemstillinger.
 • Kompetansedeling: Vi forventer at man ikke bare lærer selv, men også deler kompetansen sin med kollegaer.
 • Kompetansebygging: Våre prosjektteam bemannes basert på kompetanse og karrieremål, ikke etter avdeling eller stillingsgrad.
 • Målorientert: Vi gjør gjerne proof-of-concepts, men vårt mål er å finne løsninger som utgjør reell forskjell for våre kunder.

Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Svar på noen enkle spørsmål og legg ved CV’en din, så tar vi kontakt med deg. Vi går daglig gjennom de spennende CV’ene som har kommet inn.

Ring oss gjerne – vi ser frem til å bli bedre kjent med deg.

Kontaktperson er Sondre Aksnes 95471737 og Peter Kristensson 90258655.

Vi søker også etter nye kollegaer i en rekke andre roller. Hvis du kanskje heller er mer interessert i å fordype deg i andre fagretninger, se også de andre rollene vi er på utkikk etter.

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Arbeidssted:

Oslo

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse: