KPMG Advisory

KPMGs CFO Advisory søker ambisiøse kandidater med 1-3 års erfaring fra revisjon!

Er du klar for nye utfordringer og spennende utviklings- og karrieremuligheter i et av landets ledende kompetansemiljøer? Har du sterk økonomi- og forretningsforståelse, er en god relasjonsbygger og evner å kommunisere med ulike fagmiljøer? Er du nysgjerrig og holder deg oppdatert på markedstrender? 

KPMG sin konsulentvirksomhet består i dag av ca. 500 rådgivere og har de siste årene vært det raskest voksende konsulentmiljøet i Norge. Våre ambisjoner for videre vekst er fortsatt store. Hos oss setter vi verdiskapning for kundene våre i fokus gjennom teknologiutvikling og helhetlige, smarte løsninger. Samtidig legger vi stor vekt på menneskelig og organisatorisk utvikling. Kritisk for denne utviklingen har vært å skape vekstmuligheter for våre ansatte og jobbe svært integrert på tvers av våre tjenesteområder. Hos oss er laget viktigst!

CFO Advisory er i dag 50 konsulenter og har fortsatt store vekstambisjoner. Vi bistår våre kunder med å utvikle fremtidens CFO-område og støttefunksjoner. Vi er opptatt av å utvikle robuste og fremtidsrettede styringsmodeller, effektive støttefunksjoner som jobber  på tvers av tradisjonelle ansvarsområder og hvordan CFO-området kan bidra til å skape verdi i kjernevirksomheten.

I KPMG vil derfor hverdagen være variert, men også krevende. Vi er avhengige av gode konsulenter med svært god kompetanse om kjerneprosessene både innenfor økonomi- og styringsfaget, men nøkkelen for å skape verdi er å koble denne funksjonskompetansen med høye ambisjoner for våre kunder og tverrfaglighet. Dette jobber vi med hver dag og det skaper store utviklingsmuligheter for våre ansatte.

Vårt mål er enkelt: Vi skal være Norges ledende rådgiver innenfor CFO-området.

For å videreutvikle oss har vi nå behov for konsulenter med bakgrunn fra revisjon. Vi har svært gode erfaringer med kandidater med revisjonsbakgrunn og tilbyr svært gode muligheter for deg til å utvikle deg i nye dimensjoner utover revisjon og regnskapsfaget. Dette omfatter blant annet prosjektledelse, salg og ikke minst store muligheter til utvikle deg som leder. Det å jobbe tverrfaglig med problemløsning ut fra kundens behov vil utfordre deg til å tenke nytt, noe som både er svært spennende og utviklende. 

Vi ser etter deg som

 • Har 1-3 års arbeidserfaring fra revisjon fra «Big Four»
 • Har sterk interesse for økonomi- og virksomhetsstyring og verdiskaping
 • Er analytisk og flink til å strukturere og forenkle faglige utfordringer og konsepter
 • Er fleksibel, kreativ, løsningsorientert og tilpasningsdyktig
 • Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig
 • Har høyere relevant utdanning (master eller tilsvarende) 
 • Er en utpreget lagspiller som ønsker å jobbe sammen med andre og verdsetter både mangfold og felleskap
 • Identifiserer deg med verdiene våre som er «Integrity, Courage, Excellence, For better, Together» 

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i et unikt miljø som er opptatt av:

 • Enkeltindividets utvikling i en kontekst av oss som selskap
 • Tverrfaglighet og at vi arbeider sammen mot felles mål
 • At våre verdier er styrende for hvordan vi jobber, hva vi skal oppnå og hvordan vi behandler hverandre
 • Lagarbeid, der utvikling av hverandre er satt i fokus og det som skal til for å lykkes
 • At alle skal sees, få samme mulighet og bidra til å utvikle arbeidsplassen til å være «Norges mest attraktive arbeidsplass».
 • En flat struktur som legger til rette for godt og fleksibelt samarbeid

Dersom det frister å bli en del av et av Norges ledende rådgivingsmiljøer innenfor CFO-området tar vi gjerne en prat med deg.

Vi behandler søknader fortløpende, så send oss din søknad så snart som mulig. Endelig søknadsfrist: 17.1.2021

 

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

17.01.2021

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo