KPMG

Konsulent innen Accounting Advisory Services

Vi søker erfarne konsulenter til Accounting Advisory Services

KPMGs Accounting Advisory Services (AAS) er i vekst og vi søker etter nye engasjerte kollegaer.

Drømmer du om en spennende arbeidsdag? Siste året har vi støttet inn mot børsnotering og oppkjøpstransaksjoner, vi har bistått i omorganisering og restrukturering av virksomheter, vi bistår med finansiell rapportering, og arbeider med å effektivisere og strømlinjeformer prosesser.

KPMGs Accounting Advisory Services (AAS) er i vekst og vi søker etter nye kollegaer. Vi i AAS leverer spesialisttjenester innenfor tre kjerneområder:

 • Børs og kapitalmarkeder
 • IFRS- og Finansiell rapportering 
 • Smart Digital Finance (Prosess og Internkontroll)

Som konsulent i AAS vil du bli en del av et håndplukket, tverrfaglig team som jobber med rådgivningstjenester innenfor blant annet finansiell rapportering, integrert rapportering, IFRS konverteringer, regnskapsfaglige problemstillinger, interne reorganiseringer, forberedelse børsnoteringer, ulike transaksjoner, utvikling og digitalisering av prosesser. Her kommer du tett innpå beslutningstakerne og ledelsen i flere av Norges mest spennende selskap.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og leter derfor etter flere dyktige kollegaer slik at vi kan levere verdi til flere av Norges mest sentrale virksomheter. Vi kan love deg faglige utfordringer og utviklingsmuligheter fra første dag!    

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har erfaring innen regnskaps- og økonomiområdet og som ønsker å jobbe som rådgiver innenfor kjerneområdet IFRS/finansiell rapportering. Du har en sterk faglig profil og god regnskap- og forretningsforståelse. 

I KPMG jobber vi sammen for å løse utfordringer, samtidig er vi avhengig av medarbeidere som selv tar initiativ for å drive prosesser og prosjekter framover. Vår ideelle kandidat er inkluderende, samarbeider godt i team, tilegner seg løpende ny kunnskap og setter seg raskt inn i ulike problemstillinger.  

Ønskede kvalifikasjoner og kompetanse:

 • Relevant universitets- eller og høyskoleutdanning, gjerne Master Revisjon og Regnskap (MRR)
 • Minst 3 års erfaring innen regnskaps- og økonomiområdet fra for eksempel revisjon, rådgivning eller annen relevant stilling
 • God regnskapsforståelse
 • Erfaring med International Financial Reporting Standards (IFRS) og norsk regnskapslovgivning (NGAAP)
 • Gode excel-kunnskaper
 • Solide analytiske evner og god forretningsforståelse
 • Interesse for teknologi, gjerne erfaring med ulike økonomi- og regnskapssystemer
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Hva tilbyr vi?

AAS er en avdeling i sterk vekst og du vil få mulighet til å være med på en spennende utviklingsreise. Vi tilbyr deg en fleksibel og variert arbeidshverdag samt faglig og sosialt felleskap blant dyktige kollegaer med ulik bakgrunn og erfaring. Vi vektlegger kunnskaps- og erfaringsdeling, både internt og mot våre kunder slik at vi spiller hverandre gode. Hos oss har vi et inkluderende miljø der nytenkning verdsettes og vi kan utfordre hverandre.

Du vil du få gode muligheter for faglig og personlig utvikling, både i det daglige arbeidet, deltagelse i KPMGs kurs og eksponering mot kunder. 

Interessert?  

Ikke nøl med å ta kontakt med  Jan Arild Brant (Partner og leder av AAS) på 909 76 929, eller Åse Tandberg (Leder for fagområdet IFRS og finansiell rapportering AAS) på 909 24 497.

Søknader vurderes fortløpende.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Søknadsfrist:

Snarest

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Jan Arild Brandt

mob: 90976929

Åse Tandberg

mob: +47 90924497

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo