KPMG Advisory

Ønsker du å jobbe med og lede utfordrende og tverrfaglige prosjekter i helsesektoren som en del av et av Norges ledende cyber- og sikkerhetsmiljøer? 

Erfarne rådgivere innen sikkerhet i helsesektoren

KPMGs tverrfaglige sikkerhets- og compliancemiljø er i stor vekst og har utviklet seg til å bli et av Nordens ledende miljøer innen sikkerhetstjenester.  Vi er spesielt sterkt posisjonert som rådgiver for i helse- og omsorgssektoren og tilbyr en kombinasjon av teknisk innsikt, bransjekunnskap og forretningsforståelse. Mange av våre kunder, både på nasjonalt og lokalt nivå, er i gang med store moderniserings- og digitaliseringsprosjekter med høy kompleksitet, hvor sikkerhets- og lovbrudd kan få alvorlige konsekvenser for både virksomheten, individer og samfunnet.  

Vi er et godt etablert team innen sikkerhetsrådgivning i helsesektoren og vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester. Derfor leter vi nå etter flere dyktige kollegaer slik at vi kan levere verdi til flere av Norges helsevirksomheter. Vi kan love deg faglige utfordringer og vekstmuligheter fra første dag!   

Hvem ser vi etter?   

Vi ser etter deg som har god og praktisk erfaring med arbeid innen sikkerhet, personvern og risikostyring innen helsesektoren. Du har erfaring med prosjektledelse og interessentstyring, og du kan lede team innen kartlegging, forbedring og ivaretagelse av sikkerhets- og risikostyring hos våre kunder. Du har interesse og erfaring med bruk av teknologi som kan bidra til å forenkle og automatisere sikkerhet og risikostyring. Samtidig jobber du målrettet og holder deg oppdatert på nye trender innen metodeverk, regelverk og teknologi.  

Du har en lidenskap for informasjonssikkerhet og ønsker å bidra til et solid fagmiljø som understøtter våre kunders forretningsbehov. Du ønsker å benytte din erfaring fra helsesektoren til å styrke sikkerhetsevnen hos nasjonale, regionale og lokale helseforetak. Du har erfaring med, og interesse for, teknologiske løsninger og verktøy som kan bidra til en helhetlig tilnærming for våre kunder. For å lykkes som rådgiver hos oss må du evne å arbeide bredt med ulike funksjoner og ledelsesnivå, på tvers av tekniske miljø, prosjektavdelinger og forretningssiden i en virksomhet.  

I KPMG jobber vi sammen for å løse utfordringer, samtidig er vi avhengig av medarbeidere som selv tar initiativ til å drive prosesser og prosjekter framover. Vår ideelle kandidat er inkluderende, deler av sin kunnskap og vil videreutvikle seg og andre innen fagområdet.   

Ønsket kompetanse:  

  • Relevant universitets- eller høyskoleutdanning
  • Minst 5 års erfaring med rådgivning innen sikkerhet, personvern eller risikostyring 
  • Bransjeerfaring fra helsesektoren
  • Erfaring med prosjektledelse, interessentoppfølging og gjennomføring av større prosjekter
  • Erfaring med relevant teknologi, for eksempel sky- eller identitetsløsninger, nettverk eller medisinsk teknisk utstyr
  • Kjennskap til lov- og sikkerhetskrav innen IT, for eksempel personvern eller sikkerhetsloven
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig 

Hva tilbyr vi?   

Vi tilbyr deg en variert og spennende arbeidshverdag samt faglig og sosialt felleskap med rundt 50 dyktige kollegaer med ulik bakgrunn og erfaring. Vi vektlegger kunnskaps- og erfaringsdeling og er opptatt av å spille hverandre gode. Hos oss har vi et inkluderende miljø der nytenkning verdsettes, og vi kan utfordre hverandre. Du vil du få gode muligheter for faglig og personlig utvikling, både i det daglige arbeidet og som en del av KPMGs globale cyber-, privacy- og sikkerhetsteam med stor eksponering mot internasjonale kurs og kunder.

Interessert?   

Ikke nøl med å ta kontakt med people-ansvarlig Stian Ervik på 94 14 12 55, leder for helsesatsingen Arne Helme på 40 63 95 07, eller senior HR-konsulent Sara Stegen på 93 26 11 75 for mer informasjon.   

Vi gleder oss til å høre fra deg og behandler søknader fortløpende.  

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Arne Helme

mob: +47 40639507

Stian Ervik

mob: +47 94141255

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo