KPMG Advisory

Ønsker du å jobbe med og lede utfordrende og tverrfaglige prosjekter i et av Norges ledende cyber- og sikkerhetsmiljøer?

Erfarne rådgivere innen sikkerhetsledelse og -strategi

KPMGs tverrfaglige sikkerhetsmiljø er i stor vekst og har utviklet seg til å bli et av Nordens ledende miljøer innen sikkerhetstjenester. Vi er spesielt sterkt posisjonert som rådgiver for samfunnskritiske aktører og tilbyr en kombinasjon av teknisk innsikt, bransjekunnskap og forretningsforståelse. Våre kunder er i gang med store moderniserings- og digitaliseringsprosjekter med høy kompleksitet, hvor sikkerhetsbrudd kan få alvorlige konsekvenser for både virksomheten og samfunnet.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og leter derfor etter flere dyktige kolleger slik at vi kan levere verdi til flere av Norges mest sentrale virksomheter. Vi kan love deg faglige utfordringer og vekstmuligheter fra første dag!

Hvem ser vi etter?   

Vi ser etter deg som har fagkunnskap innen områdene sikkerhetsledelse, sikkerhetsstrategi, modenhetsvurderinger, handlingsplaner, organisering av sikkerhetsfunksjoner, risiko og governance, gjerne fra samfunnskritiske virksomheter. Du har bakgrunn som sikkerhetsleder, sikkerhetsrådgiver eller prosjektleder og kan lede tverrfaglige team i arbeidet med å utforme og forbedre sikkerhetsstrategi for våre kunder. Du setter deg raskt inn i krevende problemstillinger og evner å se kundens behov og utfordringer. Du er interessert i, og har erfaring med, relevante teknologiløsninger, du jobber målrettet og du holder deg oppdatert på nye trender innen metodeverk, regelverk og teknologi.  

Du har en lidenskap for informasjonssikkerhet og strategiutvikling og ønsker å bidra til et solid fagmiljø som understøtter våre kunders forretningsbehov. Du har erfaring med, og interesse for, teknologiske løsninger og verktøy som kan bidra til en helhetlig tilnærming for våre kunder. For å lykkes som rådgiver hos oss må du evne å arbeide bredt med ulike funksjoner og ledelsesnivå, på tvers av tekniske miljø, prosjektavdelinger og forretningssiden i en virksomhet.   

I KPMG jobber vi sammen for å løse utfordringer, samtidig er vi avhengig av medarbeidere som selv tar initiativ til å drive prosesser og prosjekter framover. Vår ideelle kandidat er inkluderende, deler av sin kunnskap og vil videreutvikle seg og andre innen fagområdet.   

Ønsket kompetanse:  

  • Relevant universitets- eller høyskoleutdanning  
  • Minst 5 års erfaring med rådgivning innen sikkerhetsstrategi, sikkerhetsorganisering og risikostyring  
  • God erfaring med prosjektledelse og interessenthåndtering
  • Erfaring med gjennomføring av større prosjekter
  • Relevant bransjeerfaring fra fortrinnsvis samfunnskritiske sektorer, spesielt helse, forsvar, politi, energi, eller telekom 
  • Erfaring med relevant teknologi, for eksempel GRC-, sky- eller identitetsløsninger
  • Kjennskap til lov- og sikkerhetskrav innen IT, herunder personvern eller sikkerhetsloven
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Hva tilbyr vi?   

Vi tilbyr deg en variert og spennende arbeidshverdag samt faglig og sosialt felleskap med rundt 50 dyktige kollegaer med ulik bakgrunn og erfaring. Vi vektlegger kunnskaps- og erfaringsdeling og er opptatt av å spille hverandre gode. Hos oss har vi et inkluderende miljø der nytenkning verdsettes, og vi kan utfordre hverandre. Du vil du få gode muligheter for faglig og personlig utvikling, både i det daglige arbeidet og som en del av KPMGs globale cyber-, privacy- og sikkerhetsteam med stor eksponering mot internasjonale kurs og kunder.

Interessert?   

Ikke nøl med å ta kontakt med people-ansvarlig Stian Ervik på 94 14 12 55, leder for fagområdet Nils Harald Børve på 40 63 97 02, eller senior HR-konsulent Sara Stegen på 93 26 11 75 for mer informasjon.   

Vi gleder oss til å høre fra deg og behandler søknader fortløpende.  

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Nils Harald Børve

mob: +47 40639702

Stian Ervik

mob: +47 94141255

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo