KPMG Advisory

KPMG søker deg som vil jobbe med å avdekke, håndtere og granske digitale angrep

Rådgiver håndtering og gransking av cyberhendelser

KPMGs cyber- og sikkerhetsmiljø er i stor vekst og har utviklet seg til å bli et av Nordens ledende miljøer innen cybersikkerhet. Vi er spesielt sterkt posisjonert som rådgiver for samfunnskritiske aktører og tilbyr en kombinasjon av teknisk innsikt, bransjekunnskap og forretningsforståelse.  

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og leter derfor etter flere dyktige kolleger (i Oslo, Bergen, Stavanger og Tromsø) slik at vi kan levere verdi til flere av Norges mest sentrale virksomheter. Vi kan love deg faglige utfordringer og vekstmuligheter fra første dag!   

Hvem ser vi etter?   

Vi ser vi etter deg som ønsker å jobbe operativt med å håndtere alvorlige digitale sikkerhetshendelser og datainnbrudd på vegne av våre kunder, samt bidra til å utvikle KPMGs operative sikkerhetsmiljø. Du ønsker å bidra til at KPMG leverer det ypperste innen hendelseshåndteringstjenester, enten det innebærer strategisk rådgivning og koordinering ved en hendelse eller teknisk hendelsesanalyse og dokumentering av hendelsesforløpet. I tillegg vil du bidra med forebyggende sikkerhetsarbeid som bidrar til å styrke våre kunders evne til å oppdage og håndtere digitale sikkerhetshendelser som måtte inntreffe.  

Du har lidenskap for cybersikkerhet og håndtering av digitale hendelser og evner å arbeide med både strategiske og tekniske aspekter i hendelseshåndteringen. Du jobber målrettet, er sikkerhetsfokusert og holder deg oppdatert på nye trender innen teknologi, arkitekturstandarder og metodeverk.  

I KPMG jobber vi sammen for å løse utfordringer, samtidig er vi avhengig av medarbeidere som selv tar initiativ for å drive prosesser og prosjekter framover. Vår ideelle kandidat er inkluderende, deler av sin kunnskap og vil videreutvikle seg og andre innen fagområdet.  

Vi ser etter flere ulike profiler og er på jakt etter deg som kan ta ledelsen ved en hendelseshåndtering, lede eller være en del av et teknisk og operativt team, eller deg som er i stand til å gjennomføre dypt tekniske analyser, eksempelvis endepunktsanalyse, infrastrukturanalyse, skadevareanalyse, årsaksanalyse, mitigeringsanalyse, foresicsanalyse mm. 

Ønsket kompetanse:  

  • Relevant universitets- eller og høyskoleutdanning  
  • Minst 3-5 års relevant arbeidserfaring 
  • Erfaring med operativ håndtering, analyse eller rapportering av IKT-sikkerhetshendelser  
  • God forståelse og kjennskap til anerkjent metodikk for bevissikring og krav til dokumentering av arbeidsprosesser 
  • God kjennskap til trusselbildet, samt forståelse av hvordan en trusselaktør går frem i sin angrepsmetodikk og hvordan ulike sårbarheter utnyttes 
  • Kunnskap om avanserte angrepsteknikker og -verktøy  
  • Kunnskap innen operativsystemer, nettverk, vanlige protokoller, tjenester og applikasjoner 
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig   

Det er ønskelig at du kan sikkerhetsklareres.   

Hva tilbyr vi?   

Vi tilbyr deg en variert og spennende arbeidshverdag samt faglig og sosialt felleskap med rundt 50 dyktige kollegaer med ulik bakgrunn og erfaring. Vi vektlegger kunnskaps- og erfaringsdeling og spiller hverandre gode. Hos oss har vi et inkluderende miljø der nytenkning verdsettes og vi kan utfordre hverandre. Du vil du få gode muligheter for faglig og personlig utvikling, både i det daglige arbeidet og som en del av KPMGs globale cybersikkerhetsteam med stor eksponering mot internasjonale kurs og kunder.  

Interessert?   

Ikke nøl med å ta kontakt med leder av Cyber / Digital sikkerhet i KPMG Director Marianne Aas på telefon 958 87 724, eller Partner i Cyber & Security Lars Wilberg på telefon 916 60 054.  

Vi gleder oss til å høre fra deg og behandler søknader fortløpende.  

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Lars Wilberg

mob: +47 916 60 054

Marianne Aas

mob: +47 958 87 724

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo